Jak budou označeny nové iPhony? A označí je Apple vůbec?

Názor
1
Jak budou označeny nové iPhony? A označí je Apple vůbec?
  • iPhone bude dost možná dalším jablečným produktem, kterému Apple odebere číselné označení
  • Apple Watch a právě iPhone jsou posledními přístroji, které čísla v názvech používají

Apple v současné chvíli prodává osm různých telefonů. Jak to ale bude vypadat za rok? SE2, iPhone 9 nebo snad dokonce iPhone XI?

Velkým překvapením pro mě bylo, že se současné iPhony 8 a 8 Plus nejmenují 7s a 7s Plus. A iPhone X? Ano, Apple sice říká, že se jedná o výročí od prvního iPhonu, ale trochu v tom vidím konkurenční boj. iPhone X totiž zní rozhodně lépe než Samsung Galaxy S9.

Apple iPhone X

A co by Apple mohl vymyslet příští rok? Aby si zachoval svou jednoduchost, nebude se podle mého další představený iPhone vyznačovat číslem. Bude to prostě iPhone. Funguje to u iMaců, MacBooků a nějakou dobu i u iPadů a nikdo s tím nemá problém. Stejně jako u MacBooků by mohl Apple iPhony odlišovat pouze dalším krátkým názvem (Pro, Air), a to buď Mini, Plus nebo Pro.

Dnes už nemá své označení ani iPad. Buď existuje základní verze iPad, iPad Mini či iPad Pro. Apple TV také nemá žádné generační číslo a jedinou výjimku tak tvoří Apple Watch a právě iPhony. A ty budou podle mého dalším zástupcem bez číselného označení.

Zdroj: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Offečka Jablečna
iPhone nepotřebuje označení. Prostě si koupíte iPhone a dostanete to nejlepší na trhu. Droidí děti pak můžou masturbovat nad svým Xixaomi Ultra Mega Cool Phone Pro 3 a řešit, jestli Xixaomi Ultra Mega Cool Phone Pro 4 nebude lagovat o trochu méně.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze