Jak bude vypadat prostředí nového Sony Ericssonu Xperia HD?

2

Uživatelské prostředí, využité v přístrojích řady Xperia, se skutečně povedlo. Jeho zbrusu nová verze, běžící na základu operačního systému Android Gingerbread se nyní objevuje na novém screenshotu z displeje dosud nejmenovaného přístroje.

Z jednoho screenshotu úvodní obrazovky systému Android se toho bohužel mnoho vyčíst nedá, jisté detaily ale k vidění jsou. V horní části jsou přítomna malá kolečka, která znázorňují, na jaké ploše se zrovna nacházíme. Ploch bude celkově k dispozici pět. Design widgetu hodin se o něco změnil a je více minimalistický a skromný, což rozhodně k celkovému designu ladí.

Pryč je i ohraničení dolního stavového řádku vedle menu, kde nyní nalezneme stylové zastínění. To ale rozhodně není vše. Rozlišení screenshotu (a potažmo i displeje) je 1280 x 720 pixelů, což pasuje na tajný Sony Ericsson Nozomi, nyní už Sony Ericsson Xperia Arc HD.

TIP! Přečtěte si naše zpravodajství i novém Sony Ericssonu Xperia Arc HD.

Nové prostředí bude použito na Sony Ericssonu Xperia HD

Z toho vyplývá, že Sony Ericsson opravdu plánuje v příštím roce uvolnit svou vlajkovou loď s operačním systémem Android Gingerbread, zatímco nejnovější verze, Ice Cream Sandwich, dorazí jako update později. Také je dost možné, že nová verze uživatelského rozhraní z této novinky dorazí i na další přístroje společně se začátkem prodeje Xperie Arc HD, to ale potvrzeno nebylo.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
SEXARCS
se divím, že to tady ještě nikdo nezkritizoval...........ICS je připravován na první týdny příštího roku pro Xperie 2011, takže by bylo velmi nelogické, aby HD či Nozomi, nebo jak se bude jmenovat, vylezl ven s Gingerbreadem......ale člověk nikdy neví....
David B.
Zklamání... Viva la Timescape.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze