Google potvrzuje novou skládačku. Jak se vám líbí Pixel 9 Pro Fold?

3
Google potvrzuje novou skládačku. Jak se vám líbí Pixel 9 Pro Fold?
Fotografie: Google
  • Zásadně bude přepracovaný design
  • Zaujme velmi velký modul pro fotoaparáty
  • Samozřejmostí bude protkání s umělou inteligencí
  • Představení proběhne 13. srpna

Letní příval novinek dost možná vyvrcholí v srpnu, kdy Google představí novou řadu Pixel 9. Dočkáme se pravděpodobně čtyř různých modelů, a kromě klasických párů Pixel 9 a Pixel 9 Pro Google potvrdil i dlouho očekávaný skládací model. Definitivně půjde o model Pixel 9 Pro Fold, který přímo naváže na současný Pixel Fold, vůbec první telefon s ohebným displejem od Googlu

Kromě potvrzení jména se Google rozhodl vydat i video, ve které minimálně části nadcházející novinka ukáže. Spatřit tak můžeme vcelku originální design, kde výrobci nejde za každou cenu o co nejtenčí konstrukci. Vidět můžeme také oba displeje, avšak důraz je kladen na umělou inteligenci Gemini, která má za úkol vytvořit rozchodový dopis s vaším starším telefonem. Za povšimnutí stojí i výrazný modul s fotoaparáty, kde jsou objektivy ve dvou řadách.


Další potvrzení přináší indická pobočka Googlu, která rovněž odhaluje vzhled Pixelu 9 Pro Fold, dokonce ve dvou barevných variantách. Veškeré podrobnosti se dozvíme 14. srpna, kdy bude novinka oficiálně představena.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Líbí asi nahradí Pixel 6 Pro 😁
Lukas Klima
Devítková řada vypadá celá pěkně. Tohle se teda také povedlo. Po delším čase zajímavé Pixely.
Pc Wifi
Pc Wifi
a Véčkový pixel ? jen proboha at nema mrzackou baterku...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze