iPhone nebo Apple Watch za 1 Kč? To je lákadlo Vánoc u T-Mobilu

1
iPhone nebo Apple Watch za 1 Kč? To je lákadlo Vánoc u T-Mobilu
Fotografie: Pixabay
  • Vánoční akce se týkají telefonů, hodinek, notebooků i herních konzolí
  • Sleva se v případě produktů Samsung může vyšplhat až na 14 000 Kč
  • Předplacenkáři získají lepší odměny za dobití

Vánoce se blíží a svou nabídku odhalil také náš druhý nejstarší operátor. T-Mobile se letos rozhodl, že zkusí své zákazníky oslovit opravdu pestrou paletou možností. Ve vánoční nabídce je tak spousta produktů z různých segmentů a důraz je kladen na kombinaci vícero produktů a dotace.

Ve znamení dotací

T-Mobile o Vánocích odmění všechny zákazníky, pro které připravil zajímavé tarifní dotace. Produkty z portfolia značky Samsung pořídíte až o 7 000 Kč levněji, případně můžete využít akci s druhým telefonem za 1 Kč a ušetřit až 14 000 Kč. Dotace se přitom nevztahuje jen na mobilní telefony, ale i na celou řadu další domácí elektroniky. K hlasovému tarifu je možné zakoupit herní konzole už od 999 Kč, notebooky Acer od 3 021 Kč nebo televizory Samsung od 7 721 Kč.

Apple za 1 Kč?

Zajímavá nabídka čeká o Vánocích na ty, kteří si zakoupí některý z iPhonů v kombinaci s Apple Watch. Od poloviny listopadu až do Vánoc budete moci získat jedno ze zařízení za 1 Kč, obě tak už od 12 999 Kč. T-Mobile navíc nabízí službu Apple Watch Connection a z hodinek lze telefonovat i bez iPhonu.

Výhody pro předplacenkáře

O speciální vánoční odměnu letos nepřijdete ani v případě, že máte služby Twist. Za každé dobití předplacené karty částkou alespoň 250 Kč získáte balíček 1 GB dat zdarma a neomezené volání do sítě T-Mobile na 30 dnů zdarma. Dobít kartu můžete jakkoliv a kdekoliv, odměnu si vyzvednete přímo v aplikaci Můj T-Mobile.

Výhodný internet a T-Mobile TV

Vánoční ceny se dotknou i televizních tarifů. Na nové zákazníky T-Mobile TV čeká zvýhodněná cena už od 99 Kč a k tarifu M a vyššímu získají balíček HBO Základ na tři měsíce zdarma. Optický internet a DSL připojení pak pořídí zákazníci v nejvyšší rychlosti za 299 Kč na prvních šest měsíců od zřízení služby.