iPhone 6S by měl mít 12Mpx fotoaparát s menšími pixely

21

Jak je tomu tradičně každý rok před představením jablečného telefonu, i nyní se rojí spekulace, co si pro nás Apple připravil. V letošním roce se očekává model iPhone 6 s přídomkem „S“, tedy vylepšená verze předchozího modelu. Ta by měla vlastnit fotoaparát s 12 Mpx, které by měly být menší, než je obvyklé.

Výrobci se snaží jakýmkoli způsobem přitáhnout pozornost ke svým novým zařízením a tak vymýšlí různé prvky, které je odliší od ostatních. To má být tento rok mimo jiné i krok Applu, který by měl do svého nového iPhonu implementovat 12Mpx fotoaparát s menšími pixely.

Apple byl kritizovaný, že čočka iPhonů vystupuje nad tělo telefonu

Uživatelé iPhonu se shodnou na tom, že je to jeden z nejlépe fotících telefonů. Menší vlnu kritiky si odnesl pouze za vystupující čočku fotoaparátu nad povrch telefonu. Poslední modely tohoto výrobce mají 8Mpx fotoaparát se světelností objektivu f/2,2. Liší se od sebe pouze optickou stabilizací obrazu, kterou iPhone 6, oproti většímu bráškovi 6 Plus, postrádá. Oba tyto modely mají fotoaparáty se stejnou hustotou a velikostí pixelů, tedy 1,5 mikrometru, jako starší model iPhone 5S.

iPhone 6 Plus produkoval dobré snímky i za špatných světelných podmínek

Menší pixely mohou mít ale také negativní aspekty. Zkušenější uživatelé se shodnou, že větší pixely mají výhodu při focení za zhoršených světelných podmínek, v čemž excelují modely 6 a 6 Plus. Pokud se menší pixely ve fotoaparátu příštího iPhonu potvrdí, jsme zvědaví, jak se s tímto neduhem menších pixelů Apple vypořádá.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Jedno viem iste a to že bude fotiť lepšie ako predošlá verzia...
Som zvedavý či zmenia ten vystupujúci foťák...
Osobne sa mi iPhone 6 absolútne nepáči a musím povedať že 5S bol asi najkrajší telefón aký kedy vyrobili...
Dychov
Iphone už potřebuje zlepšit fotoaparát jako sůl. Od 4s se dělají jen minoritní změny a konkurence v podobě lg/samsungu nebo dokonce nokie je už někde úplně jinde.
Cojecoje
iOS = funkčnost !!! Se.u na osmijadra atd. Radsi budu debilni iovce, ktera ma funkcni masinku.!!
Jedinej fajl jablicka je cena.
P. S. Vim ze to neni k tematu.
alex t.
a budou u iPhonu konečně možný použitelný selfíčka nebo vepředu zůstane tragikomický 1 MPx ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze