Instagram testuje hromadné příspěvky, částečně nahradí galerii

Pokud jste někdy přemýšleli nad tím, jak by se na Instagramu dala vytvořit galerie ale neuspěli jste, možná vás potěší zpráva, že Instagram tuto možnost alespoň částečně uvolní. Tedy ne galerii jako takovou, ale možnost přidat hromadný příspěvek hned s několika fotografiemi jedné situace.

Některým uživatelům beta verze Instagramu a dokonce i některým běžným uživatelům nově Instagram nabízí možnost vložení až 10 snímků v jeden moment. Po vybrání snímků vám aplikace nabídne i možnost přidání dalších, avšak při snaze pro upload snímků se nahrávání nezdaří. Prozatím je tedy jasné, že Instagram pouze testuje a funkce není ještě zcela hotová, přesto nám dal alespoň částečně nahlédnout na to, co zamýšlí.

TIP: Instagram Stories používá 150 milionů uživatelů. Objeví se reklamy

Instagram

Galerie totiž některým uživatelům Instagramu chybí, často si tak vypomáhají alespoň různými kolážemi. Ke každému vybranému snímku z takového hromadného příspěvku půjde vložit vlastní filtr, prozatím však není jasné, jak si Instagram poradí se zobrazením takových příspěvků. Vzhledem k aktuální nemožnosti multi příspěvky uploadovat musíme pár dní počkat.

Zdroje: gsmarena.com, droid-life.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze