Instagram opustil platformu Windows 10 Mobile

1
Instagram opustil platformu Windows 10 Mobile
  • Nová aktualizace Instagramu zamezila instalacím aplikace na mobilní telefony s Windows 10 Mobile
  • Jde o další hřebíček do rakve mobilnímu systému od Microsoftu

Všichni již moc dobře vědí, že se systémem Windows 10 Mobile je konec. Ostatně to naznačil sám Microsoft. Nové telefony jsme neviděli jak je rok dlouhý, ty staré se doprodávají. Tato skutečnost má za následek jediné – neustále klesající podíl na trhu, který se již limitně blíží nule. Kde nejsou uživatelé, nejsou aplikace. Aktuálně platformu definitivně opouští populární sociální síť Instagram. Jde o lehký paradox, neboť před lety uživatelé dlouho čekali na to, aby Instagram na systém od Microsoftu dorazil. Stalo se tak před zhruba dvěma lety.

Nyní vyšla nová aktualizace pro Instagram na Windows 10 s označením 30.1569.12133.0, která přináší několik nových funkcí. Kromě nich však již nepodporuje instalaci na zařízení s Windows 10 Mobile. Pokud tento systém máte a rádi byste občas Instagram využili, máte možnost využít webové rozhraní, které umožňuje nahrávání fotografií i aplikaci oblíbených filtrů. Jen komfort práce není tak vysoký jako v klasické aplikaci.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroj: mspoweruser.com

Diskuze ke článku
PET
NADELLA TO PROSTĚ VŠE DOJEBAL!!!! A TO MĚ SERE!!! TEĎ JEDU NA IP7 a abych pravdu řekl W10M ČI PŘEDCHUDCE WP8.1 byl lepší. DROID TELEFON NE, ANI ZADARMO!!!!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze