Microsoft pohřbívá Windows 10 Mobile ještě hlouběji. Už žádné Insider buildy

3
Microsoft pohřbívá Windows 10 Mobile ještě hlouběji. Už žádné Insider buildy
  • Byť už dávno víme, že se mobilní Windows 10 nedočkají žádných novinek a aktualizace, měl Insider program i nadále fungovat
  • Dle Brandona LeBlanca z Microsoftu se ovšem nepočítá už ani s příchodem nových Insider buildů

Windows 10 Mobile na tom bude v budoucnu pravděpodobně ještě hůře, než se čekalo. Již nějakou dobu víme, že Microsoft přestal aktivně vyvíjet svůj mobilní systém, který se tak už nedočká žádných velkých updatů. Uživatelé ovšem dostali slib, že budou přicházet i nadále Insider buildy, které sice nepřinesou žádné velké novinky, ale alespoň dal Microsoft uživatelům naději, že se se systémem alespoň něco děje.

Podle vysoce postaveného manažera z Microsoftu, Brandona LeBlanca, který má na starosti právě Insider program, se už nedočkáme ani žádných Insider buildů. Jeho tweet si sice můžeme vyložit i jiným způsobem – třeba, že se žádného Insider updatu nedočkáme jen v dohledné době, ale moc bychom na to nesázeli. Vypadá to, že Microsoft zkrátka každým dne odsunuje mobilní Windows více a více stranou.

Zdroj: slashgear.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Radek
O mrtvých jenom v dobrém :-) ten systém je už přeci dávno u ledu, pro koho by to asi drželi. To, že nějaká podpora ještě bude byly jen další prázdná slova od microsoftu. Ti nemít os pro desktopy, tak o nich dávno nikdo neví.
Mara Studna
Mara Studna
Odpočívej v Pokoji
buddyo
Já ten systém furt používám. Mohli by ten systém udržovat třeba pro nás pár pozůstalých.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze