Instagram dosáhl mety 500 miliónů uživatelů

2

Stále populárnější sociální síť ke sdílení fotografií, Instagram, nadále roste a aktuálně oznámila překročení hranice 500 miliónů uživatelů. Radost může samozřejmě mít i Facebook, který Instagram vlastní.

Instagram

Instagram prošel v minulém měsíci poměrně zásadní změnou vzhledu, která se podepsala především na logu. Rozporuplné reakce uživatelů nyní střídá nadšení, neboť se podařilo překonat hranici 500 miliónů uživatelů. O raketovém tempu růstu svědčí například fakt, že meta 400 miliónů uživatelů byla dosažena teprve loni v září. 100 miliónů nových uživatelů tak Instagram získal za přibližně 9 měsíců.

TIP! Instagram doznal změn: nejvíce překvapí logo

Další čísla pak svědčí o tom, že jsou uživatelé velmi aktivní. Celých 30 miliónů jich totiž Instagram používá úplně každý den. Nejedná se současně pouze o lokální oblíbenost aplikace. Dle statistik se totiž 80 % uživatelů nachází mimo USA. Velmi spokojen může být i samotný Facebook, který Instagram vlastní. Do čísel Facebooku má však Instagram ještě daleko a aktuálně dosahuje necelé třetiny uživatelů největší sociální sítě na světě.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: blog.instagram.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Standa
Účet jsem po krátkým vyzkoušení smazal stejně jako ten na Facebooku. Je to stejnej hnůj o ničem. Sociální sítě prakticky nepoužívám, kromě Twitteru kde se mi sdružují zprávy ze zpravodajských serverů. Rozhodně je k životu nepotřebuju
Jiri
Instagram je nahodou super a daji se tam najit hodne prinosne veci. Je to ciste a lepsi nez FB, snad se to nezkazi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze