Instagram doznal změn: nejvíce překvapí logo

6

Populární sociální síť Instagram, která slouží především ke sdílení fotografií a aplikování všemožných filtrů, doznala v nejnovější aktualizaci vzhledovou změnu. Mění se nejen logo, ale také barevný nádech celé aplikace.

Instagram

Instagram vypouští do svých aplikací nejnovější aktualizaci, které si všimne úplně každý. Ptáte se proč? Zásadní změnou prošlo hned hlavní logo celé aplikace. To nyní doslova hraje všemi barvami a je otázkou, s jakou odezvou se tento zásadní posun setká. Změna loga, respektive jeho barevného nádechu, se navíc netýká jen aplikace Instagram, ale také dalších aplikací, jako je Hyperlapse či Boomerang.

Instagram
Loga aplikací Instagramu

Změny spatříte i uvnitř aplikace, avšak tentokrát spíše opačného rázu. Zatímco logo hýří barvičkami, lišty i různé ikonky jsou zahaleny do šedých odstínů. Hlavním důvodem je údajně snaha o větší přehlednost a nerušenou práci, kdy se uživatel může soustředit na úpravu své fotografie a neruší jej žádné ovládací prvky a pokud již musí být zobrazeny, tak pouze velmi decentně. Aktualizace se prozatím šíří postupně a na váš konkrétní telefon může dorazit až za několik hodin, případně dnů.

Instagram
Instagram - prostředí aplikace 2016

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: blog.instagram.com, thenextweb.com

Diskuze ke článku
NEEE
Bože to je hnus! musel jsem dát aplikaci na druhou stranu, protože se na to nedá dívat
Filip
Solidně šeredný logo.
Standa
Jelikož používám Nova launcher a mám stažený i balíček ikon který používám tak mi ikona zůstala naštěstí stejná jako za stara. A vevnitř to je docela použitelný. Mohlo to bejt i horší no
David
Podařená aktualizace, líbí se mi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze