Instagram brzy nabídne možnost sledovat samotné hashtagy

Instagram brzy nabídne možnost sledovat samotné hashtagy
  • Na funkci upozornila konzultantka pro sociální média Pippa Akram
  • Nově bude možné sledovat konkrétní hashtagy o tématech, která vás zajímají, jako je například #iphone #android nebo #cuteanimals
  • Kdy se nové funkce dočkáme je prozatím nejisté

Podle posledních zpráv Instagram testuje možnost sledovat nejen uživatele, ale také samotné hashtagy. Výhody takové funkce jsou jasné – pokud se zajímáte o nějaká konkrétní témata nebo chcete jen příspěvky plné roztomilých zvířat, stačilo by nyní jen sledovat kupříkladu #cuteanimals.

Kromě toho, že byste mohli získávat mnohem přímočařeji příspěvky, které vás skutečně zajímají, by se tím také částečně napravil problém mnoha uživatelů s nabízeným obsahem. Instagram totiž podle mnoha zdrojů nedávno upravil svůj původní algoritmus a upřednostňuje nyní příspěvky, které mohou rozpoutat nejživější reakci.

Upřednostňování teoreticky nejzajímavějších příspěvků dává smysl z hlediska výnosů z reklam, avšak ignoruje fakt, že většina lidí už dávno ví, co chtějí na Instagramu vidět a vnucuje jim nechtěný obsah. Možnost sledovat hashtagy by problém sice zcela nevyřešila, ale rozhodně by mnoha uživatelům zpříjemnila používání aplikace. Kdy se tato funkce dostane oficiálně ven ale bohužel prozatím není známé.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroj: twitter.com, digitaltrends.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze