Službu HBO Go si nově můžete objednat přímo, první měsíc je navíc zdarma

4
Službu HBO Go si nově můžete objednat přímo, první měsíc je navíc zdarma
  • HBO změnilo podmínky pro službu Go, nově si ji lze objednat přímo
  • První měsíc je nadále zdarma, následně za 199 Kč měsíčně

Streamovací službu HBO Go si doposud bylo možné objednat skrze kabelové nebo mobilní operátory. Tato skutečnost se však počínaje dnešním dnem mění. Přístup do své knihovny HBO Go totiž společnost zpřístupňuje také přímo. Stačí pouze registrace skrze jejich oficiální stránky. První měsíc je pro všechny nové zákazníky zcela zdarma, každý další měsíc pak vyjde na 199 Kč. V knihovně HBO uživatelé naleznou původní seriálovou tvorbu a také nespočet filmů. Veškeré tituly jsou opatřeny českými titulky, případně jsou rovnou dabované.

„Spuštění prodeje HBO GO napřímo zákazníkům ve Střední Evropě je pro nás přirozeným krokem po úspěšném startu streamingových služeb HBO ve Španělsku, Švédsku, Dánsku, Norsku a Finsku,“ řekl Hervé Payan, CEO evropského HBO.

Spuštění přímého předplatného služby HBO Go neproběhlo pouze v České republice, ale také na Slovensku, Maďarsku a Rumunsku. K jednomu předplatné můžete registrovat až pět různých zařízení, mezi které spadají samozřejmě počítače, notebooky, mobilní telefony, tablety či chytré televize. V jeden moment je pak možné službu používat na dvou zařízeních.

Stáhnout HBO GO

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: facebook.com, digizone.cz, hbogo.cz

Diskuze ke článku
X
Po kliknutí na AppStore odkaz po přesměrováni AppStore hlásí, ze položka není dostupná v CZ storu
Peter
Volal som na podporu, takze Smart TV LG zluzba nepodporuje.
jarek
Nvidia Shield aplikaci nevidí, HBO je dostupné jen v US. Telefony aplikaci nepodporují. Jediná šance byla z webového rozhraní přes chromecast. Je to sice možnost, ale není to tak příjemná možnost. Za mě tedy - zatím se nevyplatí těch 199kč platit.
Jarda
Co stim , apka Česko slovenské telky HBO zdarma a hodně dalších tv programů .

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze