Infinix Note 30 Pro: podívejte se na videorecenzi skvěle vybaveného levného telefonu

22
Infinix Note 30 Pro: podívejte se na videorecenzi skvěle vybaveného levného telefonu
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Novinka se chlubí excelentním poměrem cena/výkon
  • Ve videorecenzi zjistíte, co vše nás na Note 30 Pro zaujalo

Pokud hledáte cenově dostupný smartphone se skvělou výbavou, rozhodně byste si neměli nechat ujít zbrusu nový Infinix Note 30 Pro. Novinka v ceně těsně pod úrovní 6 tisíc korun je osazena dostatečně výkonným procesorem, 108Mpx fotoaparátem, ale hlavně 120Hz AMOLED panelem s velmi tenkými (symetrickými) rámečky. Jaké další přednosti tento model nabízí? To se dozvíte v přiložené videorecenzi.

Infinix Note 30 Pro vám svou výbavou vyrazí dech (RECENZE)

Infinix Note 30 Pro

Rozměry168,5 × 76,5 × 8,5 mm, 205 g
DisplejAMOLED, 6,67" (2 400 × 1 080 px)
Fotoaparát108 Mpx
ProcesorMediaTek helio G99,
PaměťRAM: 8 GB, úložiště: 256 GB, microSDXC
Akumulátor5 000 mAh
Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Prostě noname číňan pro EU. Se divím, že to ještě někdo zkouší. Je celkem logický, že to zkouší cenou. Nic jinýho jim ani nezbývá aby se trošku ukázali... krom toho, že zaplatí PR po různých redakcích.
A celkem je to v pohodě. Aspoň tento model. Možná lepší toto než nějakej zasekanej shit s HD displayem.
To VIP mi už jako úplná pecka nepřijde.
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
Zaujímalo by ma prečo vychádzajú recenzie tak ako vychádzajú niekedy vyšla videorecenzia spolu s písanou, teraz je to písaná a o týždeň video, v tomto prípade je len videorecenzia a písana nie je.
Pc Wifi
Pc Wifi
Naposledy upraveno: 19. 6. 2023 21:46
vyrobci evidentne nedoslo co znamena "always on"... takze voprc na lidi. Nabijeni do plna, 50 minut pri 68W. S21FE do plna 70min pri 25W. Ach ta cisla a blbnuti lidi... Jakmile na sebe nabali xx updatu a bordel, tak se bude chte nechte zadychavat, tak to proste je... staci si pockat. A pokud daji takove tride pridavek do nazvu "PRO", no co dodat... tihle nemaj zjevne na víc.
Viktor Čistý
Viktor Čistý
Naposledy upraveno: 21. 6. 2023 01:10
Jako dobrý, nevypadá to na první pohled vůbec zle, nicméně považovat mobil za 6k za "skvěle vybavený" s POUZE JEDNOU použitelnou zadní kamerou ZAVÁNÍ AŽ TROCHU MOC REKLAMŠTINOU... ..též video z ní i "díky" použitému SoC ŽÁDNÝ ZÁZRAK :/
..ale pro nenáročné masovkové konzumenty, proč ne ;)

...pokud mohu radit, berte MNOHEM RADŠI Poco X5 Pro též s 8/256GB, je sice trochu dražší, ale samo o to LEPŠÍ a to především jak v SoC (SD778G), tak KAMERÁCH (má VZADU i ULTRAŠÍRO) + jejich VÝSTUPECH - kromě NEJEN na svou třídu PARÁDNĚ DETAILNÍCH FOTEK z HLAVNÍHO 108Mpx ŠÍRA umí i VELMI DOBŘE STABILIZOVANÉ + CELKOVĚ PĚKNÉ 4K VIDEO :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze