I Honor se dal na notebooky. Dobře vypadají a dlouho vydrží

9
I Honor se dal na notebooky. Dobře vypadají a dlouho vydrží
  • Honor uvedl dva notebooky ve velikostech 14 a 15 palců
  • Jejich hlavní předností je výdrž až 10 hodin na nabití
  • Jsou určené spíše pro mladé, čemuž odpovídá i cena

Série Honor MagicBook, tedy Honor MagicBook 14 a Honor MagicBook 15, je vůbec první řadou produktů Honor v kategorii počítačů. Dostupné budou v barevných provedeních Space Gray a Mystic Silver. Honor MagicBook se chlubí kompaktním a tenkým designem i nízkou hmotností. Honor MagicBook 14 vydrží až 10 hodin na jediné nabití, používá nabíječky typu USB-C a disponuje rychlonabíjením o výkonu 65 W. Dále se chlubí širokoúhlým displejem a vysokým poměrem obrazovky k tělu notebooku, výkonným procesorem a vylepšenou grafikou, stejně jako propojením s mobilními telefony Honor.

Honor MagicBook

Kromě designu hraje prim také zabezpečení soukromí. Honor MagicBook Series přichází s vyskakovací kamerou, která je diskrétně schovaná uprostřed klávesnice. Uživatelé mohou jednoduše zmáčknout tlačítko v klávesnici a kamera vyskočí. To umožňuje unikátní zabezpečující systém proti vzdálenému přístupu a sledování. Navíc má laptop tlačítko pro zapnutí v podobě otisku prstu, které zaručuje více bezpečný a jednoduchý přístup do počítače.

Honor MagicBook

Pro demonstraci výkonné baterie notebooku, která vydrží až 10 hodin na jediné nabití, Honor na globálním uvedení produktů vytvořil systém pro nabití čtyřkolky s využitím pouze 5 kusů Honor MagicBook 14. Během hodiny bylo do čtyřkolky přeneseno přibližně 180 Wh, a došlo tak nabití vozidla na dojezdovou vzdálenost až 5 km.

Honor MagicBook

Honor MagicBook 14/15 (256 GB) bude dostupný i v České republice a dalších zemích přibližně na konci března za doporučenou prodejní cenu 599 €, tedy asi patnáct tisíc korun.

Diskuze ke článku
Michal
Docela by mě zajímalo, jak to bude se systémem? Embargo platí i na windows pokud se nepletu. Je zde sice možnost linuxu, ale to nemusí každému vyhovovat... z tohoto důvodu se ptám, zdali bude na tímto notebooku windows, případně zdali bude možné po zakoupení licence u nás na notebook systém nahrát a pokud ano, pak jestli zde nebudou nějaká omezení, jak je tomu na androidu.
RRR
A co další specifikace jako treba procesor? Jestli to bude mit problemovy Intel, ktery aktualne na konkurenci nema, tak to zabiji.
mental.disease
AMD je US firma, má tiež výnimku?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze