Honor MagicBook Art 14 je extra lehký, tenký a (ne)překvapivě plný AI dovedností

Honor MagicBook Art 14 je extra lehký, tenký a (ne)překvapivě plný AI dovedností
Fotografie: Honor
  • V extrémně tenkém a lehkém těle se nachází výkonné vnitřnosti
  • Výkon zajišťuje procesor Intel Core Ultra 7 (155H)
  • Ve spolupráci s Microsoftem nabízí plný přístup k pokročilým funkcím Copilota

Chtělo by se říci, že v dnešní době už nemá smysl představovat nic bez umělé inteligence. Své o tom asi ví i Honor, který dnes, mimo jiné, představil i notebook Honor MagicBook Art 14, kterému umělá inteligence samozřejmě nechybí.

Po stránce designu se Honor opravdu posnažil – design má připomínat vinné listy, hmotnost se pohybuje na hranici 1 kilogramu a tenký je pouze 1 cm. Takový MacBook Air od Honoru, ale ještě tenčí.. Notebook se může pochlubit tělem ze slitiny hořčíku a klávesnicí vyrobenou z titanu.

Rámečky 14,6palcového FullView dotykového displeje se 3,1K rozlišením jsou extrémně tenké, kam tedy Honor umístil kameru? Ne, nenachází se pod displejem, ani v tlačítku v klávesnici, jak byste možná čekali. Honor se rozhodl přijít s modulární konstrukcí, kamera je magnetická, což samozřejmě zvyšuje pocit soukromí – v momentě, kdy ji nepoužíváte je ukrytá ve slotu na boku zařízení. Honor uvádí, že displej zabírá 97 % přední části zařízení a jedná se tak o vůbec největší poměr v segmentu 14palcových notebooků. Je však nutné dodat, že se bavíme o viditelné ploše, nezapočítávají se tedy rámečky, které jsou „neviditelné“, za hranou kloubu. I tak jde o velmi působivý panel s technologií dynamického stmívání a režimu E-book Mode pro příjemnější čtení textů.

Honor MagicBook Art 14

Ve spolupráci se společností Microsoft nabízí Honor MagicBook Art 14 uživatelům přístup k pokročilým funkcím Copilota, včetně inteligentní správy e-mailů, analýzy a vizualizace dat a přepisu a sumarizace v reálném čase. Pro další zvýšení energetické účinnosti je notebook vybaven funkcí AI-driven OS Turbo 3.0, která optimalizuje spotřebu energie analýzou chování uživatele a přesným přizpůsobením výkonových strategií.

Honor MagicBook Art 14

Honor MagicBook Art 14 je poháněn procesorem Intel Core Ultra 7 (155H) – jádra dokáží zvýšit frekvenci až na 4,8 GHz. Existovat bude i varianta s procesorem Intel Core Ultra 5 (125H). K všestrannosti notebooku přispívá i to, že je vybaven několika porty včetně Thunderbolt 4, USB-C, USB-A, HDMI a 3,5mm konektoru pro sluchátka/mikrofon. Kromě toho je notebook Honor MagicBook Art 14 vybaven heterogenní konstrukcí baterie, která zlepšuje využití prostoru o 30 % a zároveň nabízí robustní kapacitu 60 Wh, která prodlužuje výdrž baterie.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze