Ultrabook Honor MagicBook a sluchátka Magic Earbuds právě startují v předprodejích

3
Ultrabook Honor MagicBook a sluchátka Magic Earbuds právě startují v předprodejích
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Honor MagicBook i sluchátka Earbuds jsou exkluzivně k dostání u prodejce Datart
  • V rámci předobjednávek od 29. dubna do 5. května lze zdarma získat chytré hodinky Honor MagicWatch 2

Na našem trhu dnes představený ultrabook Honor MagicBook seženete ve startovací akci s chytrými hodinkami Honor MagicWatch 2 jako dárek za výhodných 15 990 Kč (599 eur). Akce platí pouze od 29. dubna do 5. května, tedy po dobu předprodejů. Do předprodeje pro český a slovenský trh se dnes dostala rovněž opravdu bezdrátová sluchátka Honor MagicEarbuds s hybridním ANC za 2 990 Kč (119 eur). Oba produkty jsou nyní exkluzivně k dostání na Datart.cz.

Honor MagicBook + MagicWatch 2

Honor MagicBook: ultrabook se super výkonem

Honor se svojí vůbec první generací notebooků právě vstupuje do nového segmentu elektroniky, kde chce rozvíjet strategickou vizi 1+8+N IoT, tedy budování ekoystému, ve kterém nechybí jeden chytrý telefon, osm kategorií dalších navazujících produktů a nová technologie. Tu reprezentuje právě novinka, notebook Honor MagicBook s až 10hodinovou výdrží baterie, FullView displejem, který lze vyklopit až do úhlu 180 stupňů a unikátní technologií propojující telefony Honor a Huawei s notebookem.

Honor se stává na domácím čínském trhu opravdovým love brandem s rekordním nárůstem prodejů za poslední období. Začínali jsme jako výrobce telefonů. Díky technologickému zázemí a velkému týmu expertů dnes dobýváme i trh s počítači,“ říká George Zhao, globální prezident značky. „Kombinace tenkého elegantního designu, lehké váhy a inovativních funkcí je vůbec první série notebooků Honor MagicBook ideální pro mladou generaci, která v technologiích vyrostla a hledají počítač pro práci i zábavu.

Honor MagicBook 14

Konstrukce322,5 × 214,8 × 15,9 mm, 1 380 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 14" (1 920 × 1 080 px)
ProcesorAMD Ryzen 5 3500U, 4×3,7 GHz
PaměťRAM: 8 GB, disk: 256 GB (SSD)
akumulátorLi-Ion (56 Wh)

Honor MagicEarbuds: bezdrátová sluchátka s hybridním potlačením hluku

Sluchátka Honor Magic Earbuds představují bezdrátová sluchátka pro fanoušky fitness, která kombinují technologii Hybrid Active Noise Cancelling s bezpečným tréninkem během jakéhokoliv cvičení. Vestavěný trojitý mikrofon se přizpůsobuje při potlačování zvuků a ruchů, což zaručuje excelentní kvalitu při telefonování.

Navíc vestavěná 10mm jednotka měniče doručí vysokou kvalitu basů pro všechny, kdo si rádi často přehrávají hudbu. Sluchátka jsou designována v duchu celého ekosystému Honor tak, aby se snadno dala propojit s jinými zařízeními. V podrobné recenzi sluchátek se dočtete naše dojmy z několikatýdenního testování.

Diskuze ke článku
MateJ
Keby bol procesor aspoň Ryzen 5 4500U tak sa o tom dá rozmýšľať, ale minuloročný hardware v novom produkte, hlavne keď nová generácia prináša také zásadné vylepšenia, je smutné zistenie. Mohol cenou a výbavou konkurovať Acer Swift 3, ale starý procesor za 600 eur, nie neprosím...
fake
Chtel jsem zakoupit v Datartu Notebook Honor MagicBook 14, ale zadny darek ve forme hodinek k tomu neni.
Tak kdo z Vas udelal chybu, Datart nebo Mobilenet?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze