Huawei Watch GT 3 jsou elegantní a odolné chytré hodinky s AMOLED displejem

Huawei Watch GT 3 jsou elegantní a odolné chytré hodinky s AMOLED displejem
Fotografie: Huawei
  • Nové chytré hodinky jsou k dispozici ve 42mm a 46mm variantě
  • Nasazeny jsou AMOLED displeje s úhlopříčkou 1,32" a 1,43"
  • Větší varianta se chlubí až 14denní výdrží
  • Česká cena startuje pod hranicí 7 tisíc korun

Huawei přináší na český trh nové chytré hodinky Watch GT 3, které pokračují v nastolené tradici elegantního kruhového vzhledu a vhodně zvolených materiálů. Výrobce připravil dámskou a pánskou variantu, které se primárně liší velikostí. Novinka se tak bude nabízet ve 42mm a 46mm verzi. Spolehnout se můžete na nasazení kvalitních AMOLED panelů. Menší varianta má úhlopříčku 1,32", zatímco větší 1,43". Větší verze má také o něco masivnější rámečky, respektive konstrukci, než menší verze. Přední pouzdro hodinek je z nerezové oceli, která je lehká, pevná a odolná vůči teplotám. Zadní pouzdro je pro změnu vyrobené z polymerových vláken se zvýšenou pevností.

Huawei Watch GT 3

Zásadní novinkou v řadě Watch GT je ovládání za pomoci otočné korunky na pravém boku, které nechybí ani hmatové odezva. Ovládání však probíhá i skrze dotykový displej, což ale nijak nepřekvapí. K elegantním hodinkám patří také vyměnitelný řemínek. U Huawei Watch GT 3 si můžete vybrat hned z několika variant včetně nerezové oceli, koženého, nylonového, fluoroelastomerového a milánského, který je však k dispozici výhradně pro menší 42mm verzi.

Huawei Watch GT 3

S hodinkami můžete aktivně sportovat, protože jim nechybí GPS ani zvýšená odolnost do 5 ATM. Umí pravidelně monitorovat srdeční tep či okysličení krve. Pro vyřízení hovorů nemusíte sahat po telefonu, ale lze je snadno vyřídit přímo skrze hodinky, neboť jsou vybaveny mikrofonem a reproduktory.

Huawei Watch GT 3

U chytrých hodinek je důležitá výdrž. Wtach GT 3 s větším ciferníkem zvládnou 14 dní bez nabití, menší verze týden. Huawei Watch GT 3 hlavně jako první nabízí možnost rychlého nabíjení s jakoukoliv nabíječkou a bezdrátovou powerbankou. Pokud nemáte po ruce ani jedno, k nabíjení vám poslouží i případně telefon značky Huawei.

Huawei Watch GT 3 se začátkem prosince mají objevit na českém trhu. Cena obou variant je stanovena na 6 890 Kč za základní varianty s umělým či koženým řemínkem.

Technické parametry Huawei Watch GT 3 46 mm

Kompletní specifikace
Konstrukce45,9 × 45,9 × 11 mm, 42,6 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, umělý, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: motýlová spona
DisplejAMOLED, 1,43" (466 × 466 px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.1, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ano
Chipset
PaměťRAM: 32 MB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor455 mAh, nabíjení: bezdrátové
Dostupnostprosinec 2021,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze