Huawei láká na chystaný nova 3. Obří displej bude mít výřez

2× aktualizováno
12
Huawei láká na chystaný nova 3. Obří displej bude mít výřez
  • Displej nova 3 má mít 6palcovou úhlopříčku a malé rámečky
  • Na zadní straně se objeví duální fotoaparát
  • Nasazen má být procesor Kirin 710

Aktualizováno 4. 7. 2018

Výrobce opět láká na chystaný Huawei nova 3 a na nejnovějším teaseru již vidíme i čelní stranu. 6,3palcový displej bude opatřen výřezem v horní části. Hardware bude stát na osmijádrovém procesoru a 6GB operační paměti. Pro vaše data bude připraveno 64/128GB úložiště. Na zadní i čelní straně počítejte s duálním fotoaparátem. V prvním případě půjde o kombinaci 16 a 24megapixelového rozlišení. Nad displejem bude 24megapixelovému fotoaparátu sekundovat 2megapixelová kamerka. Poslední informace o výbavě zmiňuje baterii s kapacitou 3 650 mAh. K představení Huawei nova 3 dojde již 18. července.

Aktualizováno 25. 6. 2018

Půl roku jsme o případném modelu nova 3 od Huawei neslyšeli. Nyní se však objevil teaser, na kterém je vidět zařízení Huawei nova 3, avšak jen ze zadní strany. Ta připomíná již současný Huawei P20 Lite. Displej bude mít zřejmě širokoúhlejší poměr, avšak o výřezu prozatím nic nevíme. Nové informace zmiňují, že přístroj má pohánět procesor Kirin 710 a přítomen má být Android 8.1 Oreo. V tuto chvíli však není známé datum představení.

Původní informace z 22. 11. 2017

Huawei zkraje letošního roku představil telefony nova 2 a nova 2 Plus. Nyní se však již spekuluje o nástupci nova 3. Ten by měl naskočit na současný trend velkých displejů s minimálními rámečky, což dokazuje únik první fotografie. Displej by měl mít velikost 6 palců a rozlišení 2 160 × 1 080 pixelů. Výrobci se podaří pod displej dostat čtečku otisků prstů, což jistě ocení všichni, kteří ji neradi vidí na zádech telefonů.

Huawei nova 3

Ze snímku je rovněž zřejmé, že výrobce vsadí na skleněná záda. Na nich vidíme i duální fotoaparát s LED bleskem. Počítá se s USB-C konektorem a své místo si ještě uhájil i 3,5mm jack. Více informací v tuto chvíli není známo, avšak již brzy bychom se měli dozvědět více podrobností.

Diskuze ke článku
Mobilátor
tito nástupci se na design původní Novy vůbec nechytají..
Romualdo
U těchto "bezrámečkových" telefonů se hodí čtečka dozadu (starší Huawei) nebo na bok (Sony), protože je zde umístěna moc dole a musí se po telefonu ručkovat, riziko pádu telefonu.
Také mě zajímá, proč výrobci čtečku nedávají do pravého boku jako Sony?
Vždyť jednomu vadí čtečka vzadu, když telefon leží na stole nebo je v držáku, druhému vadí vepředu není to pohodlné při ovládání jednou rukou. Na pravém boku je to jedno v jakékoliv situaci a libovolnou rukou.
Carda
Je to od nich hezký že tam nacpou velký displej a čtečku otisků kam patří ale problém u tady těch modelu je to že to má výkon mého 4 roky starého mobilu :D tak že pro mě zase nic.
Dave
No když se nato podívam tak prostě vidím mix G6 a S7.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze