Huawei Mate X2 by mohl nabídnout dotykový stylus přímo v těle

3
Huawei Mate X2 by mohl nabídnout dotykový stylus přímo v těle
  • Druhá generace ohebného telefonu by měla dle patentu nabídnout dotykový stylus
  • Samotný vzhled by se ale zřejmě příliš měnit neměl, ani systém přehnutí

Zájemci o ohebný telefon od Huawei musí nadále čekat. Mate X se začne na čínském trhu prodávat v říjnu, další trhy se mají přidat v listopadu a dle nejnovějších informací se zřejmě dočkáme i na českém trhu. Od představení telefonu ale již uběhlo více než půl roku a není žádným překvapením, že výrobce bude pracovat na další generaci.

Huawei Mate X2
Huawei Mate X2 by mohl nabídnout stylus

Letsgodigital.org získal zajímavý patent, který by mohl odhalovat možnou další generaci ohebného telefonu Huawei. Z nákresů lze vyčíst, že design a konstrukce se příliš měnit nebude. Displej bude opět z venkovní strany a přehnutím se zařízení zmenší přibližně na polovinu. Zásadní změnou má být dotykový stylus, který by měl své místo najít přímo v těle zařízení. Tím by se Huawei mohl pokusit konkurovat řadě Galaxy Note od Samsungu. Pokud se na nákresy pečlivě podíváte, můžete si všimnout, že domov stylusu je přesně v místě, kde má současný Mate X USB-C konektor. Je tak možné, že v jeho případě dojde k přemístění.

Diskuze ke článku
Emma
Emma
Zvu vás do soukromého českého sexuálního klubu - http://lady4.fun
Toto je nejlepší místo k nalezení sexuálního partnera!
Čekám na tebe :)
G.
Konečne extrémne dobré využitie. Keby tomu dali aspoň 90 Hz frekvenciu displeja a stylusu malú odozvu, vytvorili by profesionálny cestovný nástroj pre grafikov. A to, že sa dá displej ľahko poškriabať, ako tu mnohí operujú - no a čo, tak sa budú chvíľu používať dôchodcovské zasúvacie puzdra z kože ako pri nástupe smartphonov, kým sa to vymaká. Každopádne, klobúk dole pred Samsungom aj Huawei, toto sú inovácie.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze