Huawei Mate RS Porsche Design se čtečkou v displeji se začíná prodávat v ČR

6
Huawei Mate RS Porsche Design se čtečkou v displeji se začíná prodávat v ČR
  • Nejdražší telefon Huawei se již objevil v prodeji na českém trhu
  • Prémiová novinka Mate RS Porsche Design se prodává za 39 595 Kč

Tradiční spolupráce mezi Huawei a Porsche Design pokračuje i v letošním roce. Před několika týdny byl představen Huawei Mate RS Porsche Design, který svou výbavou vychází ze špičkového Huawei P20 Pro. Těšit se tak můžete na prémiový trojitý fotoaparát na zadní straně a pro mnohé může být výhodou, že 6palcový displej není zakřivený a nemá ani žádný výřez. Potěší také výkonný procesor nebo silná baterie a tahákem rozhodně může být hned dvojí přítomnost čtečky otisků prstů. Nachází se nejen na zadní straně, ale je též zabudována v displeji.

Huawei Mate RS Porsche Design

Na český trh dorazila verze nabízející 256GB úložný prostor a její cena činí 39 595 Kč. Ohledně větší 512GB varianty zatím informace nemáme, avšak na oficiálních stránkách Porsche Design je zmiňována pouze 256GB verze. V případě zájmu o tento prémiový kousek se budete muset obrnit trpělivostí. V prvé řadě je telefon dostupný pouze v prodejnách Porsche Design a CELKOM.cz. Jinde jej na českém trhu nepořídíte. Navíc je o smartphony řady Porsche Design poměrně slušný zájem, což v kombinaci se skromnými dodávkami znamená, že se na vás nemusí dostat okamžitě.

Huawei Mate RS Porsche Design

Rozměry152,9 × 72,5 × 8,5 mm, 183 g
DisplejAMOLED, 6" (2 880 × 1 440 px)
Fotoaparát40 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 30 FPS
ProcesorHuawei Kirin 970, 4×2,36 GHz + 4×1,86 GHz
PaměťRAM: 6 GB, úložiště: 256 GBne
Akumulátor4 000 mAh, doba nabíjení: 1:34 hodin
Diskuze ke článku
Petr Kučera
Na Porsche Design pozor!!!

Prodávané telefony Huawei Mate RS Porsche Design, za téměř 40.000Kc jsou SEDY DOVOZ - ověřte si na infolince Huawei CZ. S reklamaci mě poslali do Německa nebo k prodejci. Prodejce nedodržuje zákon, odmítá převzít vracení zboží do 14 dnů při objednávce po telefonu. Předáno právníkovi, na ČOI a bude řešeno soudně. Video z pokusu o předaní je na youtube, dejte si hledat "Porsche Design CZ - porušovaní zákona". Kupte si telefon v Německu, pak ho s německým účtem můžete reklamovat i v ČR, viz vyjádření Huawei níže:
---
Adriana (Huawei Support)
7. 5. 12:21 CEST

Dobrý den pane Kučero,

Děkujeme Vám za důvěru, se kterou jste se na naši zákaznickou podporu Huawei obrátil. Chtěli bychom Vás informovat, že jsme na základě IMEI čísla : (867164030209411 867164030219428) zjistili, že je váš telefon určený pro německý trh. Z tohoto důvodu, aby bylo možné telefon opravit nebo servisovat v našem autorizovaném servisním středisku, je nutné doložit doklad o koupi dané zemi, tedy německý doklad. V jiném případě máte možnost kontaktovat ohledně záruční opravy zařízení přímo prodejce nebo se můžete obrátit na servisní střediska Huawei přímo v Německu. Děkujeme za pochopení. Pokud by jste měl jakékoli další otázky či připomínky, neváhejte se na nás obrátit.
S pozdravem,

Adriana
Zákaznická podpora Huawei

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze