Huawei Honor míří do ČR. Předobjednávat můžete v Datartu

  • Huawei na český trh uvádí model Honor, očekávaný model vyšší střední třídy s 4 palcovým displejem, Androidem a poměrně příznivou cenou. Nyní je možné Huawei Honor předobjednat exkluzivně v e-shopu společnosti Datart
  • (s termínem dodání 14. března) a získat k němu jako bonus luxusní dárek.

Model Honor v ČR řada lidí očekává z důvodu příznivé ceny a slušné výbavy. Ta zahrnuje 4 palcový displej, 1,4 GHz procesor, 8 Mpx fotoaparát a elegantní design poměrně štíhlého těla s tloušťkou necelých 11 milimetrů. Smartphone zatím běží na Androidu 2.3, ale update na Android 4.0 ICS bude k dispozici na přelomu března a dubna. Hlavním tahákem novinky bude opravdu velká baterie s kapacitou 1 900 mAh, což je výrazně více, než konkurenční telefony se stejně velkým displejem. Slušná výdrž by tak měla být zaručena. Kompletní představení telefonu naleznete v našem preview.

Novinku lze předobjednat na e-shopu společnosti Datart, a to v obou barevných variantách - černé s texturou a bílé s hladkým povrchem .

Huawei Honor bude poté obecně dostupný od poloviny března ve dvou barevných provedeních za doporučenou maloobchodní cenu 7 490 Kč včetně DPH.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze