Huawei FreeBuds Pro 3 a hodinky Watch GT 4: špičkoví parťáci pro každý den

Huawei FreeBuds Pro 3 a hodinky Watch GT 4: špičkoví parťáci pro každý den
Fotografie: Huawei

V dnešní době má většina z nás neustále po ruce nějaká chytrá zařízení. Ať už jde o telefon, hodinky, sluchátka nebo notebook. Hodí se nám k práci i k zábavě, protože dokáží velmi zjednodušit život. Obzvláště, pokud dokážeme naplno využít jejich kompatibilitu. Výbornými pomocníky můžou být sluchátka Huawei FreeBuds Pro 3 a chytré hodinky Huawei Watch GT 4, které využijete naplno po celý den.

Sportujte s volnýma rukama

Po těžkém dni v práci je potřebný nejen psychický, ale také fyzický oddych. V rámci psychohygieny je proto dobré vyrazit si zaběhat na čerstvý vzduch nebo do fitness centra. A telefon můžete jednoduše nechat v kapse nebo zamknout do skříňky. Díky možnosti propojení sluchátek FreeBuds Pro 3 a hodinek Huawei Watch GT 4 přímo přes Bluetooth tak máte přístup k tomu nejdůležitějšímu – hodinky zobrazují veškeré notifikace v reálném čase a přes sluchátka jednoduše přehrajete oblíbenou hudbu přímo z hodinek. Navíc můžete s hodinkami a sluchátky přijímat i telefonické hovory.

Huawei Watch GT 4

Na hodinkách si lze vybrat z více než 100 sportovních režimů a pustit si hlasového asistenta, který vám během cvičení podává informace o vašem výkonu a dává další doporučení.

Během sportovních výkonů se nemusíte také bát, že vám sluchátka vypadnou z uší. Vybrat si můžete rovnou ze čtyř velikostí silikonových nástavců. Huawei nově přidal i velikost XS, jež se přizpůsobí uživatelům s menšíma ušima, které doposud trápilo neustálé vyklouzávání sluchátek.

Zefektivněte svůj pracovní výkon

S dvojicí Huawei FreeBuds Pro 3 a Watch GT 4 se můžete naplno soustředit bez zbytečného rušení. Sluchátka disponují aktivním potlačením hluku, díky čemuž vám umožní zaměřit se pouze na práci, aniž by vás rušil okolní hluk, například když pracujete z kavárny, open–space kanceláře nebo dopravních prostředků. Hodinky Watch GT 4 vás budou upozorňovat na nové zprávy, e-maily či příchozí hovory, které můžete s jejich pomocí rovnou zvednout. Abyste docílili plnohodnotného a ničím nerušeného hovoru, využijte připojení hovoru na sluchátka.

Huawei FreeBuds Pro 3

Sluchátka Huawei FreeBuds Pro 3 jsou vybavena technologií Pure Voice 2.0 1 , která přináší 2,5krát 2 lepší snímání hlasu během hovorů a zajišťuje, že váš hlas bude zřetelně slyšet i v tom nejhlučnějším prostředí.

Design, se kterým zazáříte

Nové chytré hodinky Huawei Watch GT 4 i sluchátka FreeBuds Pro 3 představují odvážný krok vpřed v oblasti módy a přichází s vynalézavými a stylovými prvky. Ty dokonale podtrhnou jakýkoli outfit. Uživatele potěší i dlouhá výdrž baterie, která je u sluchátek až 6,5 hodiny na jedno nabití a 31 hodin v kombinaci s nabíjecím pouzdrem. Pokud jde o hodinky, v pánské verzi vydrží až 2 týdny bez nabíjení a v případě dámské verze až 7 dní.

Sluchátka FreeBuds Pro 3 jsou dostupné ve třech stylových variantách – tradiční bílé, elegantní stříbrné a decentní zelené. V případě hodinek si můžete vybrat ze sedmi provedení – třech dámských a čtyřech pánských verzí, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Obě zařízení jsou nejen technologickými inovacemi, ale i módními doplňky, které vyniknou v každé situaci a doplní každý outfit. Vyzkoušejte například kombinaci pánských 46mm hodinek s černým páskem a stříbrných sluchátek. Dámy milující eleganci ocení například kombinaci dámských 41mm hodinek s bílým řemínkem spolu s bílými sluchátky. Tato dokonalá dvojka je jednoznačně kombinace, která pod stromečkem potěší třeba vašeho partnera či partnerku.