Huawei Ascend D Quad se do Evropy dostane až v říjnu

2

Vlajková loď výrobce Huawei, model Ascend D Quad, se poprvé představil na letošní výstavě MWC a všechny uhranul nekompromisním výkonem a stylovým designem. Měsíce však plynuly a výrobce svůj klenot již dvakrát odložil, což se nepodepisuje na trpělivosti zákazníků zrovna dvakrát dobře. Dočkáme se jej alespoň v říjnu?

V době svého oznámení byl Ascend D Quad takřka nekompromisním smartphonem, který by se těšil v případě rychlého startu prodejů velké oblibě. Nyní však na trh přišlo hned několik schopných konkurentů v čele se špičkovým Samsungem Galaxy S III a Huawei musí co nejrychleji reagovat.

TIP: Přečtěte si také naše preview a dojmy z výstavy MWC.

Po druhém odkladu, který se konal kvůli problémům s čipsetem, byl přístroj odsunut na konec letošního srpna, navíc pouze pro Čínu. Nyní vylézají na povrch plány s prodejem u nás v Evropě, kam by se Ascend D Quad mohl dostat až v říjnu letošního roku.

Toto datum by se navíc už mělo dodržet, jelikož se výrobce v opačném případě střetne se slabými prodeji. Tento skvělý model se čtyřjádrovým procesorem, čtyřpalcovým HD displejem a nejnovějším Androidem byste však rozhodně neměli minout, zvlášť pokud jej Huawei nabídne za příjemnou cenu.

p>TIP: Přečtěte si také naše preview a dojmy z výstavy MWC.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Jarda
Což to, vypadá dobře a má i výkon a docela by mě zajímala kvalita zpracování jestli vše licuje a drží na svém místě
A máte v článku chybky tento telefon snad nemá 4palcový HD displej ne ? :-)
Morous
Kdo pozdě chodí ... Snad to dožene cena.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze