HTC začíná lákat na nový produkt

8

HTC svůj boj o zákazníky rozhodně ještě nevzdává. Nedávno jsme se dočkali uvedení několika Desire zařízení na český trh a nyní rozeslal tchajwanský výrobce pozvánky na představení zcela nového zařízení, které proběhne již 12. ledna.

HTC pozvánka na 12. ledna 2017

Včera jsme vás informovali o novinkách ohledně HTC X10 a hned nato nám HTC rozeslalo pozvánku lákající na představení tajemného zařízení. Odhalení proběhne hned po CESu 12. ledna a láká frází „for U“ („pro VÁS“). Uvidíme, zda půjde o již zmiňované HTC X10, další generaci vlajkové lodě nebo zcela nové zařízení. Za povšimnutí však rozhodně stojí, že „U“ svým fontem zrcadlí „C“ ve jménu HTC v pravém dolním rohu pozvánky.

Zdroje: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Ondra
"... A nyni bychom vam chteli predstavit nas nejnovejsi pocin. Jedna se o luxusni a jedinecny smartphone s uhloprickou 5,5'', HD rozlisenim, snapdragonem S4, ketry se sice prestal pouzivat pred X lety, ale my v THC pevne verime v jeho budoucnost, ramecky okolo displeje uzasne 2 cm, fotoaparatem 5 MPx a baterii 1000 MAh. To vse v osazeni Androidem 4.4., protoze proc ne, ze jo :) Cenu jsme nastavili velmi nizko na bezkonkurencnich 10 000 CZK! Dostupnost na EU trhu pocitejte na jare 2018. Dale take zarazujeme do portfolia rakev!"
Jab
Imho tady je to v úvodním příspěvku dobře shrnuto. http://forum.xperia.cz/viewtopic.php?f=55&t=18763
egwregwe
to už tady bylo několikrát. mimochodem, četl někdo všeobecné pdmínky pro android? pokud ano, koupí si jabko :)
Mara Studna
Mara Studna
Uživatel Milan-M má pravdu IPhone není nic jiného,než předraženej krám

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze