HTC láká na model One X10, měl by mít větší baterii

3× aktualizováno
9
  • Chystané HTC One X10 by mělo zamířit spíše do střední třídy
  • Výrobce láká například na větší baterii nebo sedmičkový Android
  • Dostupnost na evropských trzích je však méně pravděpodobná

Aktualizováno 13. 4. 2017

Po téměř dvou měsících o sobě opět dává vědět tajné HTC One X10. Známý únikář Evan Blass zveřejnil plakát lákající na údajně chystanou novinku. Kromě již známého vzhledu zaujme informace o větší baterii. Bohužel kapacita je stále zastřena rouškou tajemna a je otázkou, co si tchajwanský výrobce představuje pod pojmem větší baterie. Co se týče případného představení, spekuluje se, že by k němu mohlo dojít ještě během tohoto měsíce.

Aktualizováno 20. 2. 2017

Po měsíci, kdy jsme se nic nového o chystaném HTC nedozvěděli, se objevila dvojice nových fotografiích, na kterých je zachyceno právě HTC One X9. Vzhled se totiž nijak neliší od dřívějších úniků. Ohledně specifikací máme nově informace o 32GB interním úložišti a podpoře paměťových karet. Upřesnily se informace o fotoaparátech. Ten hlavní má disponovat 16,3 megapixely, zatímco čelní kamerka nabídne rozlišení 7,9 megapixelů. Prostředí zajistí Android 7.0 Nougat s nadstavbou HTC Sense. V tuto chvíli není zřejmé, kdy dojde k oficiálnímu představení. V případě ceny se spekuluje o částce kolem 7,5 tisíc korun s daní.

HTC One X10

Aktualizováno 4. 1. 2017

Po dvou týdnech o sobě opět dává vědět chystaná novinka od HTC. Model One X10 unikl na vůbec prvním obrázku. Můžeme vidět zaoblený design či čtečku otisků prstů, kterou výrobce umístí na zadní stranu. K informacím, které jsme znali již dříve a najdete je níže v tomto článku, přibývají podrobnosti o fotoaparátech. Hlavní má disponovat rozlišením 16,3 megapixelů, zatímco čelní kamerka nabídne 7,9 megapixelů. K představení má dojít v průběhu tohoto čtvrtletí.

HTC One X10
HTC One X10

Původní text z 20. 12. 2016

HTC

Pokud si ještě vzpomenete, současný model HTC One X9 byl představen loni během vánočních svátků. Letos se podobná zajímavost pravděpodobně opakovat nebude, ačkoliv je nástupce s označením HTC X10 údajně doslova za dveřmi. Spekulace zmiňují výbavu spadající do střední třídy. Již vcelku tradiční 5,5palcový displej dostane do vínku Full HD rozlišení. Pod kapotou bude operovat osmijádrový procesor Helio P10 od MediaTeku s taktem 2 GHz a k ruce bude mít 3GB operační paměť.

TIP! Návrat HTC, na český trh uvádí tři modely řady Desire

Současný model HTC One X9

Poslední informace o výbavě zmiňuje hlavní fotoaparát se 13megapixelovým rozlišením. Cena by se dle současných odhadů měla pohybovat kolem 9 tisíc korun a k představení dojde zkraje ledna 2017.

Zdroje: news.mydrivers.com, playfuldroid.com, venturebeat.com, 2.taobao.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
"Očekávaná novinka HTC One X10 uniká na fotografii"
Moja prvá myšlienka v hlave: "Kto ju očakáva?"
Nemám nič proti HTC ale jediný model ktorý sa mi páči je HTC 10. Ostatné je buď kópia alebo úplne neoriginálny dizajn aspoň pre mňa subjektívne.
Martin McČerný
Martin McČerný
To vypadá jako Meizu m3 note, jenom hnusnější :D
Pavol
K čemu vyrábí htc ještě vůbec telefony ? Kopie xiaomi a Applu + nehorázné ceny.... htc tak to pochop už je konec
dev
teď si nejsem jistý jestli je to ještě více hnusnější než desítka, nebo ne. u htc jeden nevím s čím vytasí přístě. jisté ovšem je, že to bude tutově propadák. naprosto zbytečný výrobce.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze