HTC v Barceloně: Desire S, Wildfire S, Facebook telefony a další

3

Na právě probíhající tiskové konferenci HTC se světu představuje rovných 6 nových modelů. Potvrdily se dva Facebooky telefony, nástupce Desiru, Wildfiru a máme tu i nový model Incredible S. Představen bude i tablet Flyer.

Tip: sledujte naše živé zpravodajství z MWC 2011

HTC 2011

HTC Desire S

Jedná se o nástupce oblíbeného modelu Desire. Zachován zůstal 1GHz procesor či 3,7 palcový displej s rozlišením 800 x 480.

Více informací si přečtěte v podrobném HTC Desire S

HTC Desire S

HTC Wildfire S

Svého následovníka se dočkal i populární model střední třídy Wildfire. Výrobce vyslyšel volání po lepším displeji. Novinka tak na ploše 3,2 palce nabídne rozlišení 320 x 480 pixelů.

Více informací si přečtěte v podrobném HTC Wildfire S

HTC Wildfire S

HTC Incredible S

Nejvyšším představeným modelem se stává Incredible S. Nabídne rovnou 4 palcový displej s rozlišením 800 x 480. Počítat můžete také s 8 megapixelovým fotoaparátem, kterému sekunduje dvojitá LED dioda.

Více informací si přečtěte v podrobném HTC Incredible S

HTC Incredible S

HTC Salsa a Chacha

Nakonec se potvrdily i oba telefony se speciálním tlačítkem Facebooku. Pozměněna byla jen jména, nad kterými se spekulovalo.

Více si o Facebook telefonech přečtěte v podrobném preview HTC Salsa a Chacha

HTC Chacha a Salsa

HTC Flyer

HTC světu odhalilo také svůj první počin na poli tabletů. Model Flyer nabídne 7 palcový displej s rozlišení 1024 x 600pixelů. Pohánět jej bude dvoujádrový procesor taktovaný na 1,5 GHz. Jako operační systém byl zvolen Android 2.4 a nechybí nadstavba HTC Sense.

Více si o prvním tabletu přečtěte v podrobném preview HTC Flyer

HTC Flyer

Článek průběžně aktualizujeme...

Diskuze ke článku
freeman
HTC v Barcelone svojimi novinkami jednoznačne sklamalo. Vyzerá to tak ako keby HTC dochádzal dych v inováciach alebo nemalo prístup k najnovším technológiam ako Samsung alebo LG.
Milan
Jednoznačně souhlasím. Asi se jim vyplatí místo updatu pro stávající SF vydat "nové" s novým OS...
Martin Pultzner
Ano, máte pravdu. Oproti LG, Samsungu a dalším HTC v podstatě nepřineslo nic nového a pouze převléklo starší telefony do mírně výkonnějšího kabátku. Snad se dočkáme pořádného nástupce modelu Desire HD s dvoujádrovým procesorem...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze