HTC rozhodně neskládá zbraně, usilovně pracuje na novinkách

4

S tchajwanským HTC to poslední roky vypadá všelijak. Mnozí tomuto výrobci věští brzký konec. Jenže HTC se nehodlá vzdát a hodlá se navrátit na výsluní. Ve vývoji je několik vlajkových lodí a možná i nový druh ovládání.

Poslední hospodářské výsledky HTC stále nejsou nijak ideální, byť zlepšení vysledovat lze. Pomáhají tomu povedené letošní novinky, kam spadá vlajková loď HTC 10 a virtuální realita HTC Vive. Opomenout nemůžeme ani Pixely od Googlu, které HTC vyrábí a aktuálně je podrobujeme testování. I přesto je HTC spíše odepisováno. Optimistický výhled však přinesl PR manažer HTC Jeff Gordon. Ten na svůj Twitter vyvěsil snímek hlavního sídla HTC a doplnil jej zajímavým statusem.

TIP! Recenze HTC 10 – Snaha se vyplatila, patří k nejlepším

Volně přeloženo nám sděluje, že kromě samotné budovy můžeme vidět okna, za kterými zaměstnanci usilovně pracují na nových vlajkových lodích a dalších virtuálních realitách. Za povšimnutí stojí především použití množných čísel, které naznačují, že vývoj HTC počítá s několika lety dopředu. Podrobnosti o nějakém modelu samozřejmě prozrazeny nebyly, nicméně spekuluje se o chystané vlajkové lodi s kódovým označením HTC Ocean. Ta má nabídnout přepracovaný vzhled a zejména ovládání prostředí Sense také skrze hrany telefonu. Snadno tak například změníte hlasitost, upravíte ISO u fotoaparátu či další funkce. Více prozrazuje video níže, na kterém je koncept HTC Ocean prezentován.

Zdroje: twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
fgjsjgsjfs
měli by odpojit přístroje aby se htc netrápilo
Patrik
Ovládani na bocích " snížení hlasitosti " atd... Už tu je a bylo ... Má to telefon značky Nubia z9 .... A teď nová a kvalitně zpracovaná, a dostatečně výkoná Nubia z11 .
Toto
Mno.. muj m7 je mů už 3 roky a táhne na 4 pořád frčí... Sám nevím kolík krát už spadnul... na dlažbu...
Už se mi ho chce prostě... Vymění... Ale každopádně už rozumím proč si musím připlatit za kvalitu. GNUSMAS S3 nazdar po prvním pádu...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze