HTC přiznalo problém s Wi-Fi u One X, telefon upraví

21

Vlastníte HTC One X a potýkáte se s neustálými problémy s výpadky wi-fi signálu? Chyba není na vaší straně, ani v softwaru telefonu. Jedná se o problém hardwarový, který HTC konečně uznalo a bude ho řešit výměnou telefonu.

Mnoho telefonů se po svém uvedení potýká s nějakými problémy, které se v drtivé většině podaří vyřešit aktualizací software. Čas od času se ale setkáme s problémem hardwarovým, jako v případě HTC One X. U něj si někteří uživatelé stěžovali na to, že jim u wi-fi často vypadává signál. Pomůže silněji zmáčknout kryt na určitém místě zadní strany telefonu, poté se opět signál obnoví. Právě v tomto místě je wi-fi anténa, která se dotýká kontaktů. U menšího množství telefonů je však v tomto místě vůle, která zamezuje dotyku a tím způsobí nemožnost se k wi-fi připojit spolehlivě.

HTC One X

Společnost HTC po bližším prozkoumání příčin tuto chybu znala, a vydala oficiální stanovisko, ve kterém uvádí, že okamžitě podnikla kroky k nápravě. Patrně drobně změnila konstrukci kontaktů.

HTC One X

Dobrá zpráva pro majitele takto "postižených" telefonů je, že jim budou vyměněny v rámci záruky za nové bezproblémové kusy. HTC zdůrazňuje, že problém se rozhodně netýká všech přístrojů HTC One X, problém mají jen některé.

Máte HTC One X a zaznamenali jste problém s výpadky Wi-Fi? Napište nám do diskuse pod článkem.

Zdroje: pocketnow.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
martini
Bude oprava nebo nový kus. Platí to i když mám mobil od vodafone?
Romualdo
Právě proto bych si novinku mobilního telefonu nekoupil, vždy je lepší počkat asi půl roku od prvního dne prodeje, až se vše vychytá;-)
Milan
HTC UŽ NIKDY. Vždyť co předražený telefon, to šmejd. Se signálem měl problém i Sensation, pak problémy s odolností těla u One S, problémy s červeným flekem na fotkách u HD2, dřív problémy s grafickými ovladači u Kaiser a Touch Cruise. Od HTC si už nikdy nic nekoupím.
Milan
Mě se to samé děje u One V modelu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze