HTC představuje limitovanou sérii HTC One s potetovaným krytem

5

České zastoupení HTC oslavuje čerstvou výhru ocenění „Best smartphone“ z veletrhu Mobile World Congress vytvořením exkluzivní limitované série své vlajkové lodi. Ve spolupráci s předním tetovacím studiem Inkoust bylo vytvořeno unikátní umělecké dílo z pěti telefonů HTC One.

Grafický motiv na jejich zadní straně zajímavou streetartovou formou zachycuje veškeré technologické i designové inovace, kterými telefon HTC One před rokem posunul hranice mobilních telefonů. Konečný výtvor bude týden vystaven v pražské značkové prodejně HTC Na Příkopech a poté uvolněn do prodeje.

HTC One již posbíralo mnoho ocenění nejen v oblasti technologie, ale také za svůj unikátní designový vzhled. Poslední ceny získal telefon na letošním barcelonském veletrhu za „Best smartphone“ a také na designové výstavě iF Design, kde si telefon odnesl ocenění „iF Gold Product Award 2014“ v kategorii telekomunikace.

Čtěte: Recenze HTC One – Jediný rytíř v zářivé zbroji

HTC One v edici Inkoust

„HTC One je příkladem fantastického průmyslového designu. Proto pro nás bylo ctí podílet se na této unikátní sérii. V přeneseném smyslu jsme náš tradiční tetovací strojek vyměnili za laserový, který do eloxovaného hliníkového šasi jednotlivých barevných variant vypálil naše ztvárnění technologického světa HTC One,“ říká Lukáš Poláček, majitel studia Inkoust.me.

TIP! HTC One získává v ČR aktualizaci na Android 4.4.2 KitKat

Pětice limitovaných kusů HTC One vytvořená tetovacím studiem Inkoust bude vystavena v pražské značkové prodejně HTC od 10. března přesně týden. Během něj si zájemci budou moci přímo na místě tyto unikáty předobjednat. Ojedinělý umělecký kousek HTC One pořídíte za 15.999 Kč.

Zdroj: TZ HTC

Diskuze ke článku
HTC One
ten cerveny vyzera najlepsie
tom
Da se koupit samotny kryt k soucasnemu telefonu?
Breta
Tak aspon ze se snazi;). Víc by to fungovalo se slevou.
Dual sim
Je to i pro verzi dual SIM s pametovymi kartami?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze