HTC One vyhlášeno nejlepším zařízením na MWC 2013

31

HTC One získalo významné ocenění jakožto nejlepší zařízení roku 2013, udělené porotou na kongresu MWC. Ostatně přináší exkluzivní hliníkové tělo, ultrajemný FullHD displej s technologií Super LCD 3, stereo reproduktory nebo fotoaparát používající technologii ultrapixelů. Ocenění se tak přímo nabízelo.

HTC One - stříbrná varianta

TIP! podrobné specifikace HTC One najdete v našem katalogu mobilů

HTC One bylo oceněno porotou jako nejlepší zařízení roku 2013 vystavované na MWC. Bitvu o toto ocenění s ním sváděl nový tablet Xperia Tablet Z. Hodnotitele zaujal především funkcionalitou, designem a herními funkcemi. Porota jej také označila jako "osvěžující" ve smyslu inovací, které jdou ruku v ruce s potřebami koncových zákazníků. Porotu oslovil například fotoaparát s ultrapixely a další nové funkce.

HTC One - černá varianta

Nepřehlédněte: Brilantní HTC One: kompletní první dojmy a videopohled z Londýna

Novinka od HTC navíc ukázala opravdu vydařený design kovového unibody prvky. Navíc náskok před konkurencí získává i díky použití zcela nové generace čtyřjádrového procesoru Snapdragon 600 s taktem 1,7 GHz. Nejlepším tabletem bylo vyhlášeno Sony Xperia Tablet Z. Cenu návštěvníků pak získal nový Firefox OS.

Myslíte si, že si telefon HTC One skutečně zaslouží ocenění "nejlepší zařízení" ?

Zdroje: techradar.com, trustedreviews.com, phonearena.com, htc.com

Diskuze ke článku
Štefan
Tak podľa mňa nie je o čom, skutočný skvost a je vidno že HTC do toho dalo všetko :)
Martin
Bez debat :)
Xzeit
Všecko ok, až na ten jejich skvělý fotoaparát...hrůza...fotek už je na netu spousty...resp. nemuseli vychvalovat něco, co není žádný zázrak...
Tomáš Kunst
Byl to můj jasnej favorit, protože v breznu chci měnit telefon. Bohužel jen do doby, než jsem zjistil, že HTC razí stejnou filosofii jako Samsung a to, že čeští zákazníci nejsou dost dobří pro vyšší hodnoty úložné kapacity, než jen pro tu nejnižší vyráběnou. Jinými slovy, když jsem kupoval Note 10.1, u nás neexistuje jiná verze než 16GB a stejně je tomu tak u HTC One, 64GB se u nás nesežene. Škoda, přišli o jednoho spokojeného zákazníka, což ale jistě tak velké firmě vůbec nevadí...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze