HTC One V se bude prodávat také v černé a fialové barvě

3

HTC One V, teprve před několika týdny představený smartphone střední třídy s operačním systémem Android, se bude kromě obligátní šedé barvy prodávat ještě v dalších dvou barevných variantách.

HTC One V - oficiální fotografie
Preview - HTC One V: nejlepší fotomobil střední třídy?

Nový smartphone HTC One V je nejnižším modelem nové řady One Series, kterou tchajwanský výrobce představil na MWC 2012 v Barceloně. Při jeho představení jsme měli k dsipozici pouze šedou barevnou variantu, a ani představitelé výrobce a ani později vydaná tisková zpráva jiné barevné provedení telefonu vůbec nezmiňovala. Server Blog of Mobile! ale zveřejnil fotografie (níže), podle kterých existují ještě minimálně dvě další barevné verze tohoto komunikátoru, a to konzervativnější černá, a také u mobilních telefonů velice málo vídaná, a možná právě proto i tak zajímavá fialová barevná varianta.

HTC One V

HTC One V nabídne výbavu, která v dnešním měřítku patří k tomu nejlepšímu ve střední třídě. Základem je operační systém Android 4.0 ICS s novou nadstavbou HTC Sense 4.0. Ovládání probíhá přes 3,7 palcový displej s WVGA (480×854 pixelů) rozlišením. Výkon přináší čipová sada od Qualcommu s procesorem Snapdragon o jednom jádru s taktem 1 GHz, a také 512 MB operační paměti RAM. Připojení na internet obstarává Wi-Fi a 3G, připojení k jiným zařízením pak nejnovější verze Bluetooth 4.0. Zapomenout také nemsíme na 5 Mpx fotoaparát s HD videem, a také na podporu technologie Beats Audio pro kvalitnější zvukový výstup.

HTC One V - fotografie z MWC 2012 v Barceloně
Čtěte také - HTC One V živě z Barcelony: návrat bradaté legendy

Více informací o telefonu se dočtete v našem podrobném preview. Pokud se chcete podívat na náš živý pohled na něj včetně komentovaného videa a fotografií, tak klikněte zde. Informace o tom, kdy a za jakou cenu se začne prodávat, potom najdete ve článku - Nové HTC One již v předprodeji v ČR: známe dostupnost a cenu.

Technické parametry HTC One V

Kompletní specifikace
Konstrukce120,3 × 59,7 × 9,2 mm, 115 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper LCD, 3,7" (800 × 480 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: 1 280 × 720 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S2 QSD8255, CPU: 1×1 GHz, GPU: Adreno 205
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.0
Akumulátor1 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostduben 2012, 7 999 Kč

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
Ladislav
Ahoj,
měl bych prosbu o radu.. který telefon si pořídit..
HTC One V
HTC Evo 3D
HTC Desire S
Sony xperia Neo V
Děkuji :)
Ondras79
Tak to je zpráva z vědy a techniky - budou telefony fialové a červené :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze