HTC One S neobdrží aktualizaci na Android 4.2

23

Společnost HTC vydala prohlášení, ve kterém uvádí, že One S již nedostane aktualizaci na žádnou z vyšších verzí systému. Poslední verzí, na které setrvá, tak bude Android 4.1.2. Výrobce si tím jistě nedělá dobrou vizitku a budoucí zákazníky tím jistě nenaláká na koupi svých zařízení.

HTC One S - oficiální fotografie

TIP: Recenze HTC One S – Pan vyvolený

HTC dnes oznámilo, že jeho model One S v budoucnosti neobdrží aktualizaci nesoucí vyšší verzi Androidu, než je současná verze 4.1.2. Znamená to tak, že podpora tohoto zařízení trvala necelý rok a pár měsíců. Přitom rozdíl mezi Androidem 4.1 a 4.2 není tak zásadní a i ostatní výrobci aktualizují svá podstatně starší zařízení na novější verze. HTC tímto krokem určitě nepomůže své reputaci. Majitelům jiných než svých top zařízení totiž vysílá signál, že podpora jejich zařízení je velmi omezená a nemohou očekávat více jak jednu novější verzi systému Android.

HTC One S - živé fotografie

Výrobce má odvahu činit takové kroky v době, kdy jeho prodeje nejsou ideální, a v tomto ohledu by si neměl dovolit jakékoliv negativní PR, kterým takováto zpráva bezpochyby je. Jste majiteli toho zařízení? Jaký máte názor na tento krok výrobce?

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
Dsan
HTC si timto podrezava vetev pod sebou
Kdo chce kam, pomozme mu tam
Pavel
Zrovna včera jsem se rozhodoval mezi HTC ONE S a Nexusem 4. Tato zprava mi rozhodnutí ulehčí...
Durus
Stym One S to posieraju od zaciatku. Najskor ho potichucky predavali so starsim procesorom, a teraz sa naneho uplne vykaslali. Akoze telefon to nieje spatny, hlavne po poslednej aktualizaci funguje paradne, ale dalsie HTC si kupim az so slotom na pametove karty a s moznostou odinstalovat nanutene aplikace.
Míraa
Jen blázen nebo srdcař si koupí cokoliv od HTC, zvlášť když se dá pořídit za 8 - 9 tisíc takový dělo od XIAOMI...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze