Samsung ukáže Galaxy S IV v New Yorku. Bude to velká show

17

Přesně dva týdny nás dělí od okamžiku, kdy Samsung představí v New Yorku svou novou vlajkovou loď s Androidem Galaxy S IV, a už nyní je jasné, že jihokorejský výrobce hodlá pojmout tuto událost skutečně ve velkém stylu. Svědčí o tom i dnešní pozvánka, kterou láká lidi v den uvedení telefonu na Time Square, aby se stali jeho svědky.

Co vás čeká, pokud budete mít 14. března v 19 hodin cestu na Time Square? To v tuto chvíli ještě není jasné. Nicméně podle serveru unwiredview.com je pravděpodobné, že na velkoplošných obrazovkách, kterými je tato světově proslulá křižovatka mezi Broadwayí a sedmou avenue na Manhattanu známá, bude živě přenášeno oficiální představení Galaxy S IV. A kdo ví, třeba má Samsung v rukávu na událost nachystané nějaké speciální hosty a místo běžné tiskové konference nás čeká skutečná show.

Tip: Galaxy S IV prý nebude mít SoC Exynos a AMOLED displej

Plakát, kterým Samsung zve na událost, však vyvolává ještě jednu otázku. Podle něj by se totiž měl nový model jmenovat Galaxy S4. U svých předchozích modelů přitom Samsung v označení použil římské číslice. Znamená to tedy, že Samsung změnil na poslední chvíli označení? To se dozvíme až za dva týdny. O představení nové vlajkové lodi Samsungu vás samozřejmě budeme informovat online přenosem. Pozvánku jsme dostali na MWC i my a pokud se vše podaří, budeme se představení nové vlajkové lodi účastnit přímo v New Yorku.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
Laco
Keď smiem byť zvedavý...Tu pozvánku ste dostali od Českého zastupcu Samsungu, alebo priamo výrobcu...? Bola v češtine, alebo angličtine?
Leon
No ja som neskutočne zvedavý :) neviem sa už dočkať čo to vlastne chystajú, aký bude skok medzi s3/s4. keď z toho robia taku hamaduru :)
Tom
Já doufám že bude představen i SIV mini a bude dobře našlápnutý se 4" dispayem :)
Martin
Ja hlavne doufam ze budou letos high endy od samsungu uz odolné. Když uz predstavil svuj vlajkovy model i Huawei a
Sony s odolnosti prachu a vode tak by to byla ostida kdyby nebyl.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze