Hra Dead Trigger 2 vyjde za pár měsíců, optimalizovaná pro Tegra 4

Fanoušci zombie her, zbystřete. Společnost Madfinger Games připravuje pokračování 3D akční střílečky, která je jednou z nejlepších FPS (first person action) her pro mobilní telefony a tablety. Dočkáme se ještě více hektolitrů krve, případně tolik očekávaného multiplayeru? Za několik měsíců uvidíme. Vše bude navíc optimalizováno pro novou platformu Tegra 4.

Na probíhajícím CES 2013 představila společnost nVidia novou generaci čipsetu Tegra, tentokráte s číslovkou 4. Pro předvedení grafického výkonu bylo zvoleno pokračování populární zombie hry Dead Trigger od českých vývojářů. Toto pokračování ještě nebylo vydáno, prezentována byla zatím nedokončená verze, jen abychom si udělali představu o nové generaci 3D enginu.

Podle informací na Twitter účtu Madfinger Games se na hru můžeme těšit už docela brzy, vydání je naplánováno na druhé čtvrtletí letošního roku. Jako první exkluzivně vyjde jen pro Tegra 4, následně se určitě dočkáme i "obyčejné" verze pro zařízení bez Tegra 4 a samozřejmě i pro iPad a iPhone.

Tip: Dead Trigger: skvělá česká 3D akce plná naštvaných zombies

Na jaké novinky se můžeme těšit? Zcela jistě na grafiku plně srovnatelnou se současnými herními konzolemi, spousta hráčů doufá i v multiplayer, který v prvním díle citelně chybí. Co ještě od Dead Trigger 2 očekáváte?

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze