Honor vtrhne do herního světa. Ukáže herní telefon i služby

Honor vtrhne do herního světa. Ukáže herní telefon i služby
Fotografie: mobilenet.cz
  • Honor v Londýně globálně uvedl Honor 10
  • Ještě letos se chystá Honor představit svoje první výraznější aktivity v herní oblasti
  • Dočkáme se exkluzivních služeb od známých herních vývojářů a v přípravě je i herní telefon

Na tiskové konferenci v Londýně, na které Honor globálně uvedl do prodeje svůj Honor 10, jsme měli možnost vyzpovídat globálního produktového manažera Honoru Xiong Junmina. A dozvěděli jsme se několik zajímavých informací.

Honor je na svou novinku patřičně hrdý, a má být proč. Telefon již několik dnů testujeme a skutečně přináší velmi dobrou výbavu za velmi zajímavou cenu, která je výrazně nižší než u podobně vybaveného sesterského Huawei P20. S ním sice Honor sdílí řadu komponent nebo uživatelské prostředí, vyvíjen byl ale podle slov pana Junmina samostatně. Honor je značka pro mladé a i nadále se tak chce orientovat. Tomu odpovídá například i přítomnost 3,5mm jacku (ten Huawei P20 postrádá), protože mladí uživatelé ho vyžadují a používají mnohem častěji. Odvážné a zajímavé jsou pak barvy. Snad poprvé vidíme u telefonu trojici zcela rozdílných barev smíchaných dohromady – zelenou, modrou a fialovou. I s touto barevnou kombinací se setkáme v Česku.

Honor 10
Nový telefon Honor 10, který byl představen v Londýně

Honor se pustí do herního průmyslu

Se zaměřením na mladé souvisí nejen četná sportovní partnerství (tváří Honoru v Česku je již několik let Eva Samková), ale nabízí se i herní průmysl. A právě do tohoto odvětví chce Honor také vstoupit, a to ještě letos. Xiong Junmin potvrdil, že je v přípravě herní telefon Honor. Dočkáme se konkurenta Razer Phonu? Před uvedením takového telefonu ale musí značka ještě udělat mnoho práce. Kromě výkonného hardwaru zmínil Junmin zejména partnerství s herními vývojářskými společnostmi, které by připravily exkluzivní herní obsah právě pro telefony Honor, ať už speciální herní model, nebo ostatní telefony. Zmínil například známý Gameloft, který by měl pro Honor připravit speciální obsah.

Honor View 10

Zřejmě se dočkáme celého ekosystému Honor kolem her, a to jak softwaru, tak hardwaru. Podle Junminových slov je neméně důležité i herní příslušenství pro lepší zážitek z hraní. Dočkáme se například herního ovladače ve stylu MotoMods? Uvidíme ještě letos. Podle vyjádření Honoru se novinek z herní oblasti dočkáme už za několik měsíců. Nabízí se tak představení na veletrhu IFA v září v Berlíně, nebo na samostatné akci na podzim.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze