Přinesou mu pětky štěstí? Nový Honor MagicPad 2 váží 555 gramů

Aktualizováno o fotografie z veletrhu
Přinesou mu pětky štěstí? Nový Honor MagicPad 2 váží 555 gramů
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Tablet disponuje 12,3" displeje se 144 Hz
  • Baterie potěší kapacitou 10 050 mAh
  • Na českém trhu se s ním zatím nepočítá

Nabídku Honor osvěží zbrusu nový tablet MagicPad 2, který na první pohled zaujme opravdu vytříbeným designem, ze kterého stojí za zmínku především opravdu velice malá tloušťka pouhých 5,8 milimetrů. Zajímavostí je pak hmotnost magických 555 gramů. Ta je mimochodem příjemně nízká, a to s přihlédnutím k velikosti tabletu, která je určena nasazením 12,3" displeje. Disponuje dostatečně jemným rozlišením a navíc i 144Hz obnovovací frekvencí. Honor dále zmiňuje, že je MagicPad 2 držitelem dvojí certifikace TÜV a zajišťuje optimální péči o oči díky pokročilým inovacím, jako jsou HONOR Eye Comfort Display, cirkadiánní noční displej a funkce dynamického stmívání.

Honor MagicPad 2

Kvalitní displej se skvěle snoubí s kvalitním audiem. Tablet plní má certifikaci IMAX-Enhanced, což zaručuje kvalitní zábavu s ohromující kvalitou obrazu a zvuku od DTS, která uživatele ponoří do působivého audiovizuálního zážitku, který lze využít kupříkladu na streamovací platformě Disney+.

S novinkou budou spokojeni i obecně náročnější uživatelé, neboť je osazena výkonným procesorem Snapdragon 8s Gen 3. Prostředí obstarává nejnovější Android 14 a nadstavba MagicOS 8.0. Honor prostředí údajně protkal umělou inteligencí, která se neustále učí a dokáže odhadnout, co zrovna budete chtít udělat. Funkce Magic Portal dokáže v předstihu rozpoznat záměry uživatele, což uživatelům umožňuje vytvářet plány nebo více úkolů pouhým dlouhým stisknutím a přetažením.

V útrobách tabletu je baterie s kapacitou 10 050 mAh, která by měla být plně postačující. Honor MagicPad 2 navíc podporuje svižné 66W drátové nabíjení.

Nový tablet Honor MagicPad 2 je bohužel prozatím zapovězen českým zájemcům a s prodejem na pultech našich obchodů se v tuto chvíli nepočítá. Pokud by se však přeci jen objevil, očekávat můžete cenu okolo 15 tisíc korun (599 euro).

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze