Honor Magic V2, nejtenčí skládačka na trhu, má oficiální evropskou premiéru

Fotogalerie
5
Honor Magic V2, nejtenčí skládačka na trhu, má oficiální evropskou premiéru
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Výrobce si novinku cení na 48 990 Kč, v rámci nákupu lze však získat herní konzoli
  • Honor Magic V2 se chlubí tělem o tloušťce pouhých 9,9 mm ve složeném stavu
  • Dnes jsme se dočkali také premiéry speciální edice Porsche Design Honor Magic V2 RSR

Honor Magic V2, nejtenčí směrem dovnitř skládací smartphone na světě, je ode dneška dostupný i v Evropě. Představení, které se konalo v Porsche Experience Center v Lipsku, se zúčastnilo více než 400 zástupců z řad médií i partnerů a značka Honor stvrdila svůj závazek vůči inovacím.

Honoru Magic V2 to sluší rovněž v černém barevném provedení, na oficiálním evropském uvedení na trh v Lipsku jsme jej mohli vidět vystaven vedle raritních vozů Porsche

Na této akci si hosté mohli rovněž exkluzivně prohlédnout model Porsche Design Honor Magic V2 RSR, který spojuje nejnovější technické inovace Honor s nadčasovou elegancí Porsche Design. Měli také vzácnou příležitost užít si spojení luxusu a techniky Honor během napínavých simulací závodů a při prohlídce zákulisí továrny Porsche.

Honor Magic V2 boduje díky bezkonkurenční štíhlosti

Dva roky vyvíjený Honor Magic V2 obsahuje více než 210 technologických novinek, včetně ultratenké baterie, chladicího systému, pantu, USB-C, obrazovky, reproduktoru a dalších. Honor Magic V2 je nejtenčí směrem dovnitř skládací smartphone, který značka Honor dosud představila. Váží 231 g a ve složeném stavu měří pouhých 9,9 mm. Je rovněž vybavený novou generací baterie „Silicon-Carbon-Dual-Battery“ s průměrnou tloušťkou pouhých 2,72 mm, která v tenkém a lehkém těle skládací vlajkové lodi dosahuje kapacity 5 000 mAh.

Honor Magic V2 se kromě svého tenkého profilu může pochlubit i průkopnickým použitím leteckých materiálů a pantu z titanové slitiny vyrobených pomocí 3D tisku, a to vůbec poprvé u skládacích zařízení. Jeho odolnost je certifikována společností SGS a přesahuje 400 000 složení, což má zaručit spolehlivost konstrukce po dobu deseti let.

Elegance závodní dráhy a preciznost: Porsche Design Honor Magic V2 RSR

Porsche Design Honor Magic V2 RSR je první novinkou, v níž se setkává přístup značky Honor zaměřený na člověka s čistou funkční estetikou Porsche Design. Telefon se vyznačuje odvážným designem inspirovaným motoristickým sportem. Linie zadní strany špičkového skládacího smartphonu důmyslně připomínají kapotu vozu Porsche 911 a vylepšený úchop poskytuje uživateli ještě větší pohodlí. Barevné provedení Porsche Design Honor Magic V2 RSR vychází z odstínu Porsche Agate Grey.

Značky Honor a Porsche Design rovněž společně zdokonalily výběr materiálů tak, aby se Porsche Design Honor Magic V2 RSR nosil co nejpohodlněji, a vytvořily tak zařízení, které váží pouhých 234 g a je tenké jen 9,9 mm, přestože má (jako první na trhu) speciální ochranu NanoCrystal Shield proti poškrábání. Vnější displej má konkrétně nabídnout desetkrát lepší odolnost proti poškrábání a stupeň tvrdosti přesahující sedm stupňů dle Mohsovy stupnice (udávající stupeň pevnosti materiálu).

Dostupnost, barvy, cena

Společnost Honor znovu potvrzuje své zaměření na evropský trh a zájemci si mohou pořídit nový Honor Magic V2 již 26. ledna 2024 za 48 990 Kč v provedení 16 + 512 GB. Novinka bude k dispozici ve fialové verzi se skleněnými zády a v černé verzi s povrchem z veganské kůže. Při nákupu od 26. ledna do 18. února mohou navíc zdarma získat dárek v podobě herní konzole Nintendo Switch OLED v hodnotě 8 390 Kč. Akce platí u všech renomovaných prodejců, jako je například Mobil Pohotovost, Alza nebo Datart. Podrobnosti o ceně a datu uvedení na trh luxusního modelu Porsche Design Honor Magic V2 RSR mají být zveřejněny v nejbližší době.

Honor Magic V2

Rozměry156,7 × 74,1 × 9,9 mm, 231 g
DisplejOLED, 7,9" (2 344 × 2 156 px)
Fotoaparát50 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px
ProcesorQualcomm Snapdragon 8 Gen 2,
PaměťRAM: 16 GB, úložiště: 512 GBne
Akumulátor5 000 mAh
tisková zpráva
Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Naposledy upraveno: 26. 1. 17:03
No Nintendo fajn i když spíš max na prodej pro většinu lidí ale teda skoro 50k 🤣🤣 Tak jo, no. A to bylo řečí jak bude kolem 30k (což byl od začátku nesmysl).
Jinak kluci z Honoru nezklamali. Za ty prachy přijít s rok a čtvrt starým androidem. Tak aspoň potěší těma 4 fejkovýma updatema 😁
Aspoň ta černá kůže vypadá dobře a je luxusně tenkej.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze