Dostalo se i na skládačku. Honor Magic V2 obdržel Android 14 a nadstavbu ve verzi 8.0

2
Dostalo se i na skládačku. Honor Magic V2 obdržel Android 14 a nadstavbu ve verzi 8.0
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Aktualizace zamířila rovněž na verzi Porsche Design
  • Inovací je například systém Magic Portal

Honor patří v oblasti aktualizací softwaru mezi ty nejpomalejší, bohužel. Nejnovější nadstavba Magic OS 8.0, postavená na Androidu 14, se nyní dostává na ohebný model Magic V2 a samozřejmě i na jeho stylovějšího bratříčka v podobě verze Magic V2 RSR Porsche Design.

Honor Magic V2 a Magic V2 RSR Porsche Design

Nadstavba Magic OS 8.0 je v řadě Magic V2 vybavena umělou inteligencí, která zlepšuje schopnost mobilu studovat návyky uživatele a následně vylepšit zážitek z používání celého prostředí. Systém Magic Portal, který se prvně objevuje právě v nadstavbě MagicOS 8.0, se snaží na základě učení návyků uživatele doporučovat vhodné zkratky či přímo akce ke zrychlení práce s telefonem. Výběrem a přetažením prvků ke straně obrazovky může uživatel interagovat s inteligentní nabídkou aplikací, které zařízení vybírá s ohledem na znalost uživatele. Magic Portal podporuje více než 100 populárních aplikací z oblasti cestování, kancelářských nástrojů, zpráv, vyhledávání, zábavy, nakupování a sociálních sítí. Interakce Magic Portal jsou kompatibilní s aplikacemi, jako jsou LINE, WhatsApp, aplikace balíčku Google, Instagram, Facebook, YouTube a eBay.

V řadě dalších „kouzelných“ funkcí figuruje také Magic Capsule. Ta umožňuje rozbalit notifikace kolem průstřelů fotoaparátů, a to na vnitřním i venkovním displeji. Nový režim Ultra Power Saving Mode navíc přidává nový ovladač, který dává uživatelům možnost minimalizovat spotřebu baterie, a výrazně tak prodloužit její životnost.

Aktualizace by měla být již nyní dostupná a pakliže vám ji nenabídl sám telefon, stačí ji zkontrolovat přímo v nastavení a informacích o telefonu.

Honor Magic V2

Rozměry156,7 × 74,1 × 9,9 mm, 231 g
DisplejOLED, 7,9" (2 344 × 2 156 px)
Fotoaparát50 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px
ProcesorQualcomm Snapdragon 8 Gen 2,
PaměťRAM: 16 GB, úložiště: 512 GBne
Akumulátor5 000 mAh
Diskuze ke článku
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
To trvalo, podľa zahraničného webu je potvrdený tento mesiac update aj pre Honor 90
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
V době kdy vyšel měl mít android 14 dávno.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze