Honor je momentálně jedničkou na čínském trhu. Velký úspěch má řada Magic4

2
Honor je momentálně jedničkou na čínském trhu. Velký úspěch má řada Magic4
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Za 1. čtvrtletí 2022 Honor dosáhl meziročního nárůstu 165,8 % a čtvrtletního nárůstu 15,5 %
  • Kromě řady Magic4 se daří i sériím Honor 60 a Honor X30

Podle dnes zveřejněného reportu agentury Canalys je společnost Honor v tuto chvíli jedničkou na čínském trhu. Honor má rovněž nejvyšší meziroční a mezičtvrtletní nárůst, na kterém se významně podílela nová řada Magic4.

Je to vůbec poprvé, co je Honor jedničkou na trhu, s 15 miliony dodaných produktů se dostává na významný skokový nárůst 205 %. Zatímco konkurenční značky mírně polevily s uvedením nových produktů za 1. čtvrtletí tohoto roku, Honor kontinuálně roste 6% trendem. Nové řady Honor 60 a Honor X30 k tomu významně přispívají a značka dál roste i v kamenných prodejnách,“ uvádí analytici společnosti Canalys ve zveřejněném reportu na canalys.com.

Canalys Honor

Vedoucí pozici společnosti Honor potvrzuje také agentura IDC: „Honor dosáhl meziročního nárůstu i díky porovnání s loňským rokem a velmi dobrými výsledky sérií Honor 60 a X30, které nyní činí 60 % globálních objednávek. Uvedení řady Honor Magic4 posílilo pozici výrobce v high-endovém segmentu." Více z reportu najdete na stránkách idc.com.

Counterpoint Research Honor

Na základě posledních dat vydaných agenturou Counterpoint Honor zažívá silný moment i v kontextu razantního poklesu v odvětví. Za 1. čtvrtletí 2022 Honor dosáhl meziročního nárůstu 165,8 % a čtvrtletního nárůstu 15,5 %.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
Jan Kasik
Jan Kasik
No super aspoň někde a kdo v Číně nejvíc prodá toaletního papíru?
Petr Duchoň
Petr Duchoň
Dost dobře nechápu jak může být tak prodávaný. Poměr cena výkon dost špatný. Jediné co je na telefonech dobré je zaoblený OLED display. Jinak výkon baterie a fotoaparát je pod konkurenci. Navíc ani cenu nemá dobrou. Škoda měl jsem značku rád

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze