Honor Band 5 se začíná prodávat v ČR

9
Honor Band 5 se začíná prodávat v ČR
  • Chytrý náramek Honor Band 5 umí i česky
  • Zařízení se může pochlubit 0,95palcovým AMOLED displejem, 24hodinovým monitorováním srdeční frekvence, různými sportovními režimy a osmi variantami ciferníků
  • Začíná se prodávat na českém trhu za 999 Kč

Jednou z hlavních předností náramku je měření saturace. Hladina saturace v krvi kyslíkem je klíčovým ukazatelem dodávek kyslíku do tkání a buněk. Dobré okysličení krve je nezbytné pro zásobování svalů energií pro jejich správné fungování. Hladina kyslíku v krvi mezi 90 % a 100 % jsou normálními hodnotami, zatímco hodnota SpO2 pod 89 % může být signálem k pozastavení cvičení nebo vyhledání lékařské péče. Monitorování kyslíku v krvi je možné sledovat skrze Huawei Health v sekci „monitorování krevního kyslíku“. Stačí pouze zahájit měření a sledovat zobrazené výsledky. Monitorování SpO2 není určeno k diagnostice, léčbě nebo prevenci jakéhokoliv onemocnění, není zdravotnickým přístrojem. Všechna měřená data by měla být využívána pouze pro osobní potřebu.

Honor Band 5

24/7 monitorování

Honor Band 5 nabízí uživateli i režim monitorování 24/7, jenž využívá nejnovější technologii srdeční frekvence Huawei TruSeen 3.0 a zároveň poskytuje přesnější a nepřetržité monitorování srdeční frekvence v reálném čase, čímž uživatelům pomáhá sledovat jejich zdraví a kondici. Monitor srdečního tepu nebliká, zabraňuje rušení nočního světla a disponuje také varovným signálem srdeční frekvence, který vibruje a bliká jako upozornění, pokud frekvence uživatele překročí předem stanovené limity. Honor Band 5 je také vybaven technologií TruSleep, která automaticky zaznamenává lehký, hluboký a REM spánek a monitoruje kvalitu spánku uživatelů. TruSleep je podporován technologií Huawei AI a certifikován Centrem pro dynamické biomarkery Harvardské medicínské školy, přesněidentifikuje šest běžných poruch spánku a nabízí více než 200 doporučení pro zlepšení kvality spánku. Ve srovnání s předchozími modely vylepšen výkon přesnosti až o 96,3 %.

Profesionální kontrola pohybu

Honor Band 5 je voděodolný až do 50 metrů a zaznamenává počet uplavaných temp, rychlost, vzdálenost, intervaly, spálené kalorie a průměrný SWOLF pro různé styly plavání, což uživatelům pomáhá sledovat jejich postup, a zlepšuje tak techniku plavání.

Fitness náramek sleduje tréninky uživatelů a poskytuje také různá doporučení pro zlepšení výkonu. Dále podporuje řadu outdoorových aktivit včetně běhu venku i na páse, jízdy na kole i na rotopedu, chůze, plavání i veslování.

Fitness pomocník s řadou funkcí

Honor Band 5 je vybaven barevným dotykovým AMOLED displejem o velikosti 0,95" s rozlišením 240 × 120 pixelů. Displej je snadno čitelný i za přímého slunečního světla. Baterie vydrží na jedno nabití až 14 dní běžného používání. Po spárování náramku se smartphonem je uživatel schopen kontrolovat své příchozí hovory, SMS, e-maily a SNS oznámení. Funkce dálkového ovládání také umožňuje pořizování fotografií ze hlavní i selfie kamery telefonu pouhým jediným kliknutím. Pokud je navíc aktivní Bluetooth, je možné také využívat funkci „Najít telefon“.

Zařízení se začíná prodávat v ČR za cenu 999 korun včetně DPH.

Technické parametry Honor Band 5

Kompletní specifikace
Konstrukce43 × 17,2 × 15 mm, 22,7 g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 0,95" (240 × 120 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor100 mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 2:00 hodin
DostupnostQ4 2019, 999 Kč
Diskuze ke článku
αΩ
Zas je to u nás předražený, v Německu (např. Amazon.de) za 29,90€ x 26 = 777,- Kč s daní tedy rozdíl činí 222,- Kč tj. 28,6%, což je téměř 1/3, ZLODĚJI NENAŽRANÝ !!!
lest
Opravdu má bluetooth 5.0 jak je psano v tabulce?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze