Honor Band 5 nabídne AMOLED displej a fitness funkce, představí se za pár dní

aktualizováno
2
Honor Band 5 nabídne AMOLED displej a fitness funkce, představí se za pár dní
  • Honor zřejmě již velmi brzy představí novou generaci svého chytrého náramku
  • Band 5 má mít barevný AMOLED displej a jedno ovládací tlačítko

Aktualizováno 19. 7. 2019

Naše původní předpoklady ohledně možného termínu představení se potvrdily. Chystaný chytrý náramek Honor Band 5 se dle informací obchodu vmall.com představí 23. července. Nově též víme, že náramek bude k dispozici v černé, půlnoční modré a korálově modré.

Honor Band 5

Původní informace z 8. 7. 2019

Současný Honor Band 4 byl světu představen loni v září. Nástupce se své premiéry dočká mnohem dříve, což naznačuje příspěvek prezidenta společnosti Honor, George Zhao. Na jím zveřejněné fotografii můžeme vidět nový Honor Band 5. Po stránce vzhledu se mnohé měnit nebude. Očekává se nasazení barevného AMOLED displeje.

Honor Band 5

Band 5 bude samozřejmě umět sledovat vaší tepovou frekvenci, ale nově zvládne též změřit hladinu kyslíku ve vaší krvi. Současně má být možné monitorovat vaši únavu, nevolnost, závratě a samozřejmě spánek. K představení by mohlo dojít 23.července, kdy by se Honor Band představil po boku Honoru 9X.

Diskuze ke článku
xox
Super už se na něj těším! Určo koupím! :)
Momentálně si jedu Honor Band 3 ale už mě neba a 4ku kupovat nemá význam když zachvilku bude 5.:D
Jan
Očekává se nasazení barevneho Amoled displeje a jedno ovládací tlačítko - když už ty články pisete tak se mrkněte aspoň na specifikace honor band 4, ten má také barevný Amoled, a také jedno ovládací tlačítko..takhle to působí že článek psal nějaký mantak

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze