Honor 30 Lite nabídne 90Hz displej a podporu 5G. Představí se ve čtvrtek

aktualizováno
Honor 30 Lite nabídne 90Hz displej a podporu 5G. Představí se ve čtvrtek
Fotografie: Honor
  • Chystaná novinka bude vybavena procesorem Dimensity 800 od MediaTeku
  • Na 6,5palcovém displeji bude operovat Full HD+ rozlišení
  • Nasazen bude nejnovější Android 10 bez Google služeb

Aktualizováno 29. 6. 2020

Honor skrze weibo.com oznámil, že model 30 Lite bude oficiálně oznámen již 2. července, tedy tento týden ve čtvrtek. Dle všech informací by mělo jít o premiéru po boku Honoru X10 Max.

Honor 30 Lite

Původní informace z 19. 6. 2020

Dle informací z weibo.cn by měl Honor v příštím týdnu představit nový Honor 30 Youth Edition, u kterého se očekává globální označení Honor 30 Lite. V útrobách se bude ukrývat procesor MediaTek MT6873, což znamená nový Dimensity 800. Díky tomu telefon bude podporovat 5G.

Lákavě to vypadá i s displejem, který na 6,5 palcích zobrazí Full HD+ rozlišení a potěší 90Hz technologií. Jako systém smartphone využije Android 10 a nadstavbu EMUI 10.1. Bohužel nelze počítat s Google službami – telefon to na případných evropských trzích bude mít mezi konkurencí extrémně těžké. Na zadní straně se očekává trojice fotoaparátů. Hlavní 48megapixelový snímač doplní 8megapixelový ultraširokoúhlý objektiv a 2megapixelová kamerka pro práci s hloubkou ostrosti. Známá je též informace o baterii s kapacitou 4 000 mAh a 22W nabíjení.

Diskuze ke článku
St
Proč by to takový telefon měl mít na evropském trhu těžké. Pokud bude cena příjemně nízká, tak se o prodeje bát nemusí. Podobně jako svého času Xiaomi bez některých pásem LTE. Prostě a zkrátka, pokud cena je na tolik lákavá, tak zákazník na ledasco přimhouří oko. Pokud ten telefon bude stát jako konkurence s GMS, tak po něm s prominutím ani pes neštěkne.
Dodo
Tak evropský a severoamerický trh je v menšině oproti zbytku světa, takže se nebojím, že celosvětově se to nebude prodávat dobře.
dooms_day
MTK by meli upustit od sveho uplne chaotickeho znaceni 4 cislicemi. Nerekne to lautr nic o danem CPU. Hon potazmo Hua do EU urcite ne... to by bylo jak vozit boty bez tkanicek, s tim ze do jejich bot pasuji jen atypicke tkanicky, co nejsou k sehnani, pritom konkurence vozi boty uz s tkanickami :o)))
Ondřej
Děkuji za skvělou zprávu. Hned balim kufry a letím směr Peking. Nejlepší telefony bez GMS pro čínský trh mě díky mobilenetu začaly naprosto fascinovat. S ČLR na věčné časy a nikdy jinak!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze