Honor X10 Max s více než 7palcovým displejem se představí 2. července

aktualizováno
Honor X10 Max s více než 7palcovým displejem se představí 2. července
Fotografie: Ishan Agarwal
  • Model X10 Max má nabízet více než 7palcový displej
  • X10 Pro má mít velikost blížící se dnešnímu standardu
  • První dorazí varianta Max, a to 2. července

Aktualizováno 22. 6. 2020

Na weibo.cn se objevil obrázek s modelem Honor X10 Max a tentokrát se dozvídáme i datum přestavení. Novinka s podporou 5G a více než 7palcovým displejem s drobným výřezem se oficiálně ukáže 2. července.

Původní informace z 15. 6. 2020

Honor hodlá brzy rozšířit novou řadu telefonů X10, naznačují to informace uniklé skrze weibo.cn. Po již představeném Honoru X10 se dočkáme Honorů X10 Max a X10 Pro. Prvně jmenovaný měl údajně nabízet vrcholný procesor Dimensity 1000+, avšak kvůli nedostatku těchto procesorů prý dojde k nasazen základního Dimensity 800 od MediaTeku. Tento model však bude lákat především na svůj 7,09palcový displej. Díky této úhlopříčce půjde o jeden z největších telefonů současnosti.

Honor X10 Pro má být, co se displeje týče, více „při zemi“. Pokud budeme vycházet z faktu, že X10 nabízí 6,53palcový displej, lze očekávat, že varianta Pro nebude nijak výrazně větší. V tuto chvíli nejsou známé další podrobnosti o výbavě ani termín představení.

Diskuze ke článku
Studna majora Zemana
A dá se to už předobjednat?
Adam R.
Jestli v ČR nebude, tak mi vůůůůůbec nebde chybět. Sice tu Carda ještě nemá svůj komentář, ale teď bych s ním plně souhlasil. Vždyť to musí mít skoro 30cm na výšku...
Kdysi dávno byla taková "sranda" jak se zvětšovaly iphony - že iPhone 30 bude dloooouhá nudle. Vidím, že to bude brzy pravda...
Carda
Tak to je můj sen - meganudle.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze