Prohlédněte si chystaný Honor 10 Lite v televizní reklamě

aktualizováno
3
Prohlédněte si chystaný Honor 10 Lite v televizní reklamě
  • Střední třída dostane dalšího lesklého zástupce
  • Nabízet má 6,21palcový Full HD+ displej
  • Chybět nemá ani základní duální fotoaparát na zadní straně

Aktualizováno 16. 11. 2018

Zatímco včera jsme se dozvěděli mnoho klíčových informací týkajících se Honoru 10 Lite, dnes se můžeme podívat na uniklou první televizní reklamu, ve které si lze chystanou novinku prohlédnout ve všech barevných kombinacích.

Původní informace z 15. 11. 2018

Nabídku telefonů Honor má v příštím týdnu oživit zbrusu nový model Honor 10 Lite, který však rozhodně nebude designovou revolucí. Naznačují to první úniky, které odhalují tři barevné varianty a lesklou zadní stranu. Známe rozměry 154,7 × 73,6 × 8 milimetrů i hmotnost 162 gramů. Do těla se dostane 6,21palcový displej s Full HD+ rozlišením. Pravděpodobně bude mít malý výřez ve tvaru kapky, do kterého bude vsazen čelní 24megapixelový fotoaparát.

Honor 10 Lite

Další dva fotoaparáty mají být na zadní straně, ovšem půjde o vcelku obyčejné snímače s rozlišením 13+2 megapixely. V útrobách telefonu má tepat procesor Kirin 710 s 6/4GB operační pamětí. Pro ukládání souborů bude připravena 128/64GB interní paměť a chybět nebude ani slot pro paměťové karty. Radost udělá nasazení nejnovějšího Androidu 9.0 Pie, přičemž přítomna bud též nadstavba EMUI 9.0. Zadní stranu bude obývat i čtečka otisků prstů.

Honor 10 Lite

Poslední známá informace zmiňuje baterii s kapacitou 3 320 mAh. Honor 10 Lite bude nabízen v černé, bílé a modré barevné variantě a představen bude 21. listopadu v Pekingu.

Diskuze ke článku
Martin
Nechápu proč má být představen když kirin 710 je starý já mám mate 10 pro s Kirinem 970 a sviha to jak hodinky :)
Luda
Fuj ten borec z reklamy je slizkej. To tam mohli dat rovnou zenskou...pac tento si na ni ocividne hraje.

Sem zvedavej na cenu. Tech Honoru a Huaweiu je v teto tride tolik ze nevim nevim...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze