Hodinky Mijia Quartz Watch jsou klasikou s chytrými funkcemi

1
Hodinky Mijia Quartz Watch jsou klasikou s chytrými funkcemi
  • Značka Mijia spadá pod známého čínského výrobce Xiaomi
  • Představila nové chytré hodinky s klasickým vzhledem ručičkových hodinek
  • Disponují však chytrými funkcemi, když je spárujete s telefonem

Nevyhovují vám chytré hodinky s barevnými displeji a spíše oceňujete klasický vzhled ručičkových hodinek? Současně byste ale ocenili nějakou tu chytrou funkci? Pak by vás mohla oslovit novinka v podobě chytrých hodinek Mijia Quartz Watch. Společnost Mijia spadá přímo pod známého výrobce Xiaomi. Hodinky na první pohled moderní zařízení nijak nepřipomínají. Vzhled je krásně čistý a k zobrazení času jsou využívány klasické ručičky.

Mijia Quartz Watch

Průměr hodinek činí 40 milimetrů, díky čemuž se na kromě hlavního ciferníku nabízí ještě jeden menší. Na něm se vždy dozvíte počet vámi ušlých kroků, krokoměr tedy hodinky nepostrádají. Díky propojení s telefonem dochází k automatické úpravě času, o kterou se samozřejmě nemusíte starat. Jelikož hodinky nemají žádný klasický displej, veškeré nastavení a další akce budete provádět skrze aplikaci na telefonu. O spárování se stará Bluetooth 4.0, které je napájeno baterií CR2430.

Mijia Quartz Watch se dodávají ve třech barvách – bílé, šedé a černé. Na čínském trhu začne prodej již zítra za přibližně 52 dolarů, což je v přepočtu necelých třináct set korun s daní.

Diskuze ke článku
Lukáš M.
Xiaomi nezklamalo svým kopírovacím talentem. Věrná replika populárních Withings Activité Pop (Dnes Nokia Healt, za pár měsíců opět Withings)
Snad jen cenou mohou přilákat, ale tenhle zastaralý způsob měření aktivity už asi dnes nikoho neosloví. Pokud tedy nechcete při čištění zubů uběhnout 3 km ve spárované sportovní appce.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze