Xiaomi Amazfit Pace 2: chytré hodinky s pěkným vzhledem a sportovním zaměřením

2
Xiaomi Amazfit Pace 2: chytré hodinky s pěkným vzhledem a sportovním zaměřením
  • Pod křídly Xiaomi byly představeny nové hodinky Amazfit Pace 2
  • Mají stylové tělo či kruhový 1,34palcový displej
  • Zaměřují se na různé sportovní aktivity

V portfóliu čínského Xiaomi se nachází nejen smartphony, tablety a náramky, ale i chytré hodinky. Ty však vznikají pod názvem Huami. Již loni jsme se dočkali například modelu Amazfit Pace a nyní došlo k představení nástupce. Ten v prvé řadě vylepšil vzhled a také použité materiály. Tělo je stvořeno z polykarbonátu a vyztuženo uhlíkovými vlákny. Rámeček hodinek je keramický, přičemž boční tlačítka jsou z nerezové oceli 316L.

Xiaomi Amazfit Pace 2

Opět bylo vsazeno na kruhový displej s úhlopříčkou 1,34 palce a rozlišením 320 × 320 pixelů. O chod hodinek se stará dvoujádrový procesor s taktem 1,2 GHz a 512MB operační paměť. Interní paměť má tradiční 4GB kapacitu. Amazfit Pace 2 nevyužívá služeb Androidu Wear, ale prosazuje vlastní systém Watch 2.0. Spárovat s hodinkami můžete jakékoliv zařízení s Androidem 4.4 a novějším nebo s iOS 9 a novějším. O přísun energie se postará baterie s kapacitou 280 mAh, přičemž výrobce slibuje až 5denní výdrž při střídmém využívání. Pakliže budete hodinky využívat náročněji, má se výdrž pohybovat kolem 35 hodin.

Amazfit Pace 2 je zaměřen na monitorování sportovních aktivit i vašeho zdraví. Nechybí tak samozřejmě gyroskop, akcelerometr či barometr. Snadno si změříte také srdeční tep a nechybí ani indikace spotřeby kyslíku, intenzity cvičení nebo doby potřebné pro regeneraci. Hodinky dále umožňují sledovat běh, jízdu na kole, plavání (s rozlišením plavání venku a v bazénu), horolezectví či triatlon. Hodinky jsou tak samozřejmě vodotěsné, a to až do 5 atmosfér. Jistě se také hodí přítomnost čipu GPS.

Chytré hodinky Xiaomi Amazfit Pace 2 budou dodávány v klasické a Premium verzi. Hlavní odlišnost však bude zřejmě spočívat jen v koženém řemínku u Premium verze. Prodej bude na čínském trhu zahájen 31. prosince za přibližně 150 dolarů, což jsou v přepočtu necelé čtyři tisíce korun.

Xiaomi Amazfit Pace 2

Xiaomi Amazfit Pace 2

Rozměry? × ? × ? mm, 60 g
DisplejTFT IPS, 1,34" (320 × 320 px)
Fotoaparát
Procesor2×1,2 GHz
PaměťRAM: 512 MB, úložiště: 4 GBne
Akumulátor280 mAh

Partnerem zpravodajství o Xiaomi je e-shop xm.cz

Zdroj: detail.tmall.com, amazfitcentral.com

Diskuze ke článku
P 'Ol
jsem zvědavý na podporu exportu do sportovních apek. Né jen STRAVA ale i jednoduše do Endomondo.
Jirka
tak si to vysynchronizuj přes Tapiirk

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze