HMD Global oznámilo tiskovku na 4. října. Jakých Nokií se dočkáme?

4
HMD Global oznámilo tiskovku na 4. října. Jakých Nokií se dočkáme?
  • 4. října se v Londýně uskuteční tisková konference společnosti HMD Global
  • Představit by se mohly modely Nokia 7.1 Plus a Nokia 9

Říjnový měsíc bude nabitý novinkami ze segmentu mobilních telefonů. Těšíme se například na nové Pixely od Googlu, ale svůj čas slávy si hodlá uzmout i společnost HMD Global, která již téměř dva roky produkuje mobilní telefony pod legendární značkou Nokia. „Finský den“ nadejde ve čtvrtek 4. října, kdy se tisková konference uskuteční v Londýně od 18:00 hodin středoevropského času. Otázkou zůstává, na co se můžeme těšit? Čím nás HMD Global překvapí?

HMD Global

V prvé řadě se v posledních dnech spekuluje o Nokii 7.1 Plus, která by měla zapadat do vyšší střední třídy s procesorem Snapdragon 710. Kromě tohoto, svým způsobem vcelku obyčejného smartphonu, by však HMD Global mohol mít v rukávu svou vlajkovou loď. Takřka již bájná Nokia 9 má nabídnout hned 5 fotoaparátů na zadní straně. Má jít o špičkově vybavený smartphone, který by se konečně stal skutečnou vlajkovou lodí značky. Co nakonec HMD Global představí, budeme zjišťovat přímo na místě v Londýně. Můžete se tudíž těšit na zpravodajství od naší redakce.

Diskuze ke článku
Martin
Snad to bude konečně ta Nokia 9.
Lukas
At si Nokia strčí všechny nove modely do prdele furt by neco nového představovala ale koupit si tady nic nemůžete tak o tom ani radeji nepište Nokia uz nikdy nebude na výsluní a muže si za to sama
Uz nebudu čekat na 6.1 plus
At žije apple
Josef Zvolanek
Nokia 9 asi NE! Byla odložena na jaro.. Možná Nokia 7.1 plus nebo jen Evropské oznámení prodeje Nokia 5.1 plus a 6.1 plus :-)
Řezňýk
Tipnu si... Dočkáme se nějakých čínských placek s drojdem, hahaha.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze