Hlavní designér mobilních telefonů v Samsungu končí na své pozici

15

Samsung potvrdil, že Chang Dong-hoon opustil pozici hlavního mobilního designéra společnosti. Důvodem prý byly nepřesvědčivé inovace na současné vlajkové lodi Galaxy S5. Na jeho pozici nastoupí Lee Min-hyouk, doteď viceprezident stejného oddělení. Chang se nyní přesune do týmu designové strategie.

Poslední vlajková loď Samsungu, Galaxy S5, se nesetkala s pozitivním ohlasem na svůj design, který nepřinesl žádné novinky. Například ve Wall Street Journal řekli, že zlatá barva na zadním krytu Galaxy S5 dává telefonu vzhled náplasti. Nyní se Chang zaměří na dlouhodobou designovou strategii společnosti Samsung, včetně oddělení mobilních komunikací.

Chang Dong-hoon se nyní přesune do oddělení strategie

Můžeme tedy nyní očekávat, že se nová zařízení dočkají obměny zaběhnutého kabátku a dostanou do vínku nové funkce a prvky. Na to, jestli se jedná o dobrý tah, si budeme muset počkat. Doufejme ale, že Samsung bude opět inovátorem na poli mobilního designu, který je v současnosti napěchován krásnými telefony od spousty výrobců, kteří se nebojí experimentovat.

Zdroje: reuters.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
Tomas
Oni měli v Samsungu nějakého designéra? :O
Jiří Jícha
Jiří Jícha
Měli ho vyhodit už v momentě, kdy Samsung představil 58. designový replikát SIII, tzn. někdy v dubnu 2012...
vandrak
měli ho rovnou zastřelit za ty dizajnový paskvily.....
Petr Kellner
Petr Kellner
Že by se začalo blýskat na lepší časy ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze