Halloween se blíží a Google má pro vás tématický Easter Egg. Najdete ho?

3
Halloween se blíží a Google má pro vás tématický Easter Egg. Najdete ho?
  • Easter Egg se nachází v aplikaci Fotky Google
  • Pro zhlédnutí stačí zadat do vyhledávání v aplikaci heslo Halloween

Anglosaský svátek Halloween, který v poslední letech pronikl i do našich končin, je za dveřmi a Google si k této příležitosti přichystal poměrně nenápadný Easter Egg, který najdete v aplikaci Fotky Google.

Jak asi víte, aplikaci Fotky Google upřednostňuje spousta uživatelů nejen kvůli neomezenému a bezplatnému úložišti ve vysoké kvalitě, ale také kvůli pokročilým schopnostem vyhledávání. V praxi tak stačí zadat název hledaného objektu (například zvíře, strom nebo auto) a aplikace vyhledá všechny fotografie, na nichž se objekt vyskytuje.

Ti, kteří chtěli před letošním Halloweenem zavzpomínat na ten loňský a zadali do vyhledávání právě slovo „Halloween“, mohli spatřit tématickou dýni, která se vyvalí doprostřed obrazovky, rozsvítí se a odvalí se pryč. Zítřejšího dne se pravděpodobně dočkáme rovněž populárního Doodlu na vyhledávací obrazovce Googlu.

Google Photos

Stáhnout Google Photos

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Xzeit vyliždíra
Ať jdou s tím Helloweenem do řiti.
Tolly
Vždyť Easter Egg je velikonoční vajíčko a co to má co dělat s Halloweenem
Carda
Já Carda váš UltraNudloidní Král prudím na všech fórech a píšu pořád dokola ty samé sračky a tvrdím hovadiny jen proto že vám všem závidím krásné nové telefony s displejem 21:9 Mimochodem jsem TYTYTYDÝÝÝÝT když tvrdím že 16:9 má větší displej než displej 21:9
Ps :Tak neváhejte a napište rád se s vámi podělím o svá trapná moudra

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze