Google Play slaví 25 miliard stažení, půl roku po App Store

2

Je tomu sotva několik měsíců, co se Google Play přehoupl přes hranici 15 miliard stažení a Google již oznamuje další milník. Tentokrát jde o hranici 25 miliard stažení, kterou AppStore překonal přibližně před šesti měsící. Z toho je jasně vidět, že Android nabírá na obrátkách a brzy Apple překoná.

V Google Play lze v současné době nalézt přes 670 tisíc různorodých aplikací pro vaše smartphony a tablety, toto číslo se navíc neustále zvyšuje. Úspěch online obchodu z velké čísti závisí také na počtu aktivovaných přístrojů s operačním systémem Android, který se na začátku září přehoupl přes 1,3 milionů aktivací denně.

Google samozřejmě nehodlá ponechat nic náhodě a slaví ve velkém. Startuje tedy oblíbené několikadenní kolo slev, kde najdete mnohé populární a oblíbené aplikace a hry za pakatel. Za první den lze využít slevového šílenství například u her Angry Birds: Space Premium, Asphalt 7: Heat, Draw Something či Granny Smith. V akci jsou také nejprodávanější skladby, filmy a knihy. Kompletní nabídku včetně cenových hladin naleznete na oficiálních stránkách Google Play.

Brzy se odhalí také seznam na druhý den slev, takže zajisté bude z čeho vybírat.

Zdroje: officialandroid.blogspot.cz

Diskuze ke článku
b@rsuk
"V akci jsou také nejprodávanější skladby, filmy a knihy" Nakup tohoto ale v našich končinách nefunguje nebo se mýlím?
AppleMichal/AndroidMichal
Díky za zprávu ☺

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze